reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
witajcie. wróciłam po studiach, jestem zła i njachętniej bym z nich zrezygnowała! mam dość i jestem zmęczona pracą i studiami, czasem to za dużo. Balladyna pytałaś przedtem o plamienia, nie miałam nigdy plamień ani wycieków z piersi jak to niektóre mają przy wysokiej prolaktynie. Urodziny znajomego przełożone na jutro, a ja się dziś napije piwka z moim mężczyzną i mam nadzieje się odpreżyć ;-)

Julita ja o tych przesadach nie slyszalam w zyciu.! I sie okazuje ze tez bylam wtedy panienką hehe. Nie przejmuj sie jesli masz czasami jakies odczucia na forum, tyle nas tu jest a czasami malutko kieedy dziewczyny zajęte, ze czasami wiecej sie rozmawia z kimś.

melduje się:-)
tez nigdy o takich przesądach niesłyszałm:no:moja siostra tez była panienka a teraz czeka na dzidziusia,wiec fałszywy przesąd ..
u mnie jutro decydujący dzień albo @ albo II krechy hehe,ale po ostatnim @ gdzie był taki słabiutki ze używałam wkładki nie wiem czy się teraz nic niepoprzestawia albo niezaniknie mi..okaze się niebawem,lece się wykąpać i odpocząć bo spędziłam prawie 4godzinki przy kompie bo musiłąm napisac prace do szkoły bo jutro ostatni dzień na oddanie
p.s może tez się odważe wstawić focie z synusiem..;-)

witajcie. wróciłam po studiach, jestem zła i njachętniej bym z nich zrezygnowała! mam dość i jestem zmęczona pracą i studiami, czasem to za dużo. Balladyna pytałaś przedtem o plamienia, nie miałam nigdy plamień ani wycieków z piersi jak to niektóre mają przy wysokiej prolaktynie. Urodziny znajomego przełożone na jutro, a ja się dziś napije piwka z moim mężczyzną i mam nadzieje się odpreżyć ;-)
oj wiem co czujesz, też studiowałam i chodziłam do pracy każdy weekend zmarnowany a na tyygodniu harówka
a na którym roku jesteś?

melduje się:-)
tez nigdy o takich przesądach niesłyszałm:no:moja siostra tez była panienka a teraz czeka na dzidziusia,wiec fałszywy przesąd ..
u mnie jutro decydujący dzień albo @ albo II krechy hehe,ale po ostatnim @ gdzie był taki słabiutki ze używałam wkładki nie wiem czy się teraz nic niepoprzestawia albo niezaniknie mi..okaze się niebawem,lece się wykąpać i odpocząć bo spędziłam prawie 4godzinki przy kompie bo musiłąm napisac prace do szkoły bo jutro ostatni dzień na oddanie
p.s może tez się odważe wstawić focie z synusiem..;-)
trzymam kciukasy za testowanko:)
dawaj fotkę:)
Julita ja o tych przesadach nie slyszalam w zyciu.! I sie okazuje ze tez bylam wtedy panienką hehe. Nie przejmuj sie jesli masz czasami jakies odczucia na forum, tyle nas tu jest a czasami malutko kieedy dziewczyny zajęte, ze czasami wiecej sie rozmawia z kimś.
wiem, wiem, :tak:

reklama
Do góry