reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Dzień dobry! A ja dopiero się obudziłam :(
Teraz wszystko w locie bo musimy jechać na dworzec po moją mamę dziś wraca z Niemiec :D

Tak więc miłego dnia bo prwnie dopiero zajrzę wieczorem :*

Ja wstalam o 7 bo moje dziecko sie juz wyspalo a w nocy chyba do 4 zasnac nie moglam rano szybko obiad bo moj B na 12 do pracy teraz jak juz poszedl ja pochowalam po obiedzie mlodego pocislam babci i leze bo kiepskawo sie czuje.
Ja juz mowilam ze w weekendy dziewczyny biora wole i od forum bo zawsze w weekend taka cisza :-)

Ja wstalam o 7 bo moje dziecko sie juz wyspalo a w nocy chyba do 4 zasnac nie moglam rano szybko obiad bo moj B na 12 do pracy teraz jak juz poszedl ja pochowalam po obiedzie mlodego pocislam babci i leze bo kiepskawo sie czuje.
Ja juz mowilam ze w weekendy dziewczyny biora wole i od forum bo zawsze w weekend taka cisza :-)
ale męczą cię wymioty,nudnosci??
ile starszak ma latek?

Mlody ma 3 latka a ja kurcze na poczatku zero objawow ciazowych a teraz nie zjem to mam nudnosci zjem boli mnie zoladek duszno mi ciagle strasznie i jestem notorycznie zmeczona nie spiaca tylko kurcze ciezko mam zrobic cokolwiek jak po maratonie . moze to ta tarczyca robilam badania wczoraj zobaczymy wyniki bo na pierwszym badaniu mialam 4 pozniej 3 a teraz zobaczymy bo jak znowu podrosnie to chyba bedzie trzeba isc do endokrynologa.

reklama
Mlody ma 3 latka a ja kurcze na poczatku zero objawow ciazowych a teraz nie zjem to mam nudnosci zjem boli mnie zoladek duszno mi ciagle strasznie i jestem notorycznie zmeczona nie spiaca tylko kurcze ciezko mam zrobic cokolwiek jak po maratonie . moze to ta tarczyca robilam badania wczoraj zobaczymy wyniki bo na pierwszym badaniu mialam 4 pozniej 3 a teraz zobaczymy bo jak znowu podrosnie to chyba bedzie trzeba isc do endokrynologa.
a bedąc w ciąży już byłaś u endokrynokoga?
bo dla kobiet w ciąży górna granica tsh to 2,5

Do góry