reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

Chyba dobry nie wiem sama;-) pobawie sie tym wieczorem he. Tak usg mam 8 maja ale w srode ide na wizyte z wynikami moczu i krwi moze doktorka spojrzy na usg choc tam jest takie ze da sie podejrzec cosik ale slaby sprzęt. Moze sama ja poproszę to bede spokojniesza choc sama nie wiem moze poczekam az sama zaproponuje;)

reklama
Ewel,

A ostatnio kiedy miałaś usg? - Wiem, że jakiś zaraz po mojej nagłej wizycie, ale niestety pamięć mam do doopy bo mi macica chyba na mózg naciska ;)

8 maja jak rozumiem będziesz miała genetyczne? A jakieś przeczucia co do płci masz? ;)

Kami ja mialam usg 1 kwietnia. Wiesz co nie mam chyba bylam najpierw pewna ze to chlopiec a teraz czuje dziewczynke. Tak 8 mam genetyczne wlasnie

Przed chwilą czytałam artykuł o matce, która zabiła swojego syna Mama blogerka skazana na 20 lat za zabicie synka - BabyBoom.pl
a teraz właśnie w wiadomościach mówili o jakimś "kochającym" tatusiu, który odebrał swoją 4 albo 5-letnią córkę z przedszkola i ją zabił uderzając nią o mur ;/
ja pierdziele.. co sie dzieje :szok::no:

to jest jakaś masakra,ja nie mogę o takich przykrych sytuacjach czytać!!!!!!!!!!1 Ludzie którzy krzywdzą swoje własne malutkie bezbronne dzieci powinni być skazani na karę wieloletnich tortur!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

cześć dziewczyny...
czytam czytam ale nie mam weny by pisać...
chyba nie umiem się wkręcić, wy się już chyba długo znacie.....

u mnie szaro buro i ponuro!!!!!!!!!śnieg z deszczem......masakra

Julita ja tu od niedawna. Więc wcale nie znamy się długo
a może dlatego że u nas "start" planujemy na lipiec-sierpień;P
W czerwcu mam podawać do chcrztu mojego chrześniaka więc nie mogę zaciążyć bo wiem wiem, to głupi przesąd ale ja bardzo chce być chrzestną Antosia:D

reklama
heheh a teraz czytam o tych przesądach i piszą że panna nie powinna podawać do chrztu dziewczynki bo to wrócży że sama nie będzie miała potomstwa;P bzdury!! mam córcię:D

Do góry