Chyba dobry nie wiem sama;-) pobawie sie tym wieczorem he. Tak usg mam 8 maja ale w srode ide na wizyte z wynikami moczu i krwi moze doktorka spojrzy na usg choc tam jest takie ze da sie podejrzec cosik ale slaby sprzęt. Moze sama ja poproszę to bede spokojniesza choc sama nie wiem moze poczekam az sama zaproponuje
reklama
Lilolo
Fanka BB :)
Ewel,
A ostatnio kiedy miałaś usg? - Wiem, że jakiś zaraz po mojej nagłej wizycie, ale niestety pamięć mam do doopy bo mi macica chyba na mózg naciska
8 maja jak rozumiem będziesz miała genetyczne? A jakieś przeczucia co do płci masz?
A ostatnio kiedy miałaś usg? - Wiem, że jakiś zaraz po mojej nagłej wizycie, ale niestety pamięć mam do doopy bo mi macica chyba na mózg naciska
8 maja jak rozumiem będziesz miała genetyczne? A jakieś przeczucia co do płci masz?
julita1212
Szczęśliwa mamusia:) Cudownej dwójeczki :*
Przed chwilą czytałam artykuł o matce, która zabiła swojego syna Mama blogerka skazana na 20 lat za zabicie synka - BabyBoom.pl
a teraz właśnie w wiadomościach mówili o jakimś "kochającym" tatusiu, który odebrał swoją 4 albo 5-letnią córkę z przedszkola i ją zabił uderzając nią o mur ;/
ja pierdziele.. co sie dzieje
to jest jakaś masakra,ja nie mogę o takich przykrych sytuacjach czytać!!!!!!!!!!1 Ludzie którzy krzywdzą swoje własne malutkie bezbronne dzieci powinni być skazani na karę wieloletnich tortur!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
cześć dziewczyny...
czytam czytam ale nie mam weny by pisać...
chyba nie umiem się wkręcić, wy się już chyba długo znacie.....
u mnie szaro buro i ponuro!!!!!!!!!śnieg z deszczem......masakra
cytrynowa_
Julita ja tu od niedawna. Więc wcale nie znamy się długo
julita1212
a może dlatego że u nas "start" planujemy na lipiec-sierpień;PJulita ja tu od niedawna. Więc wcale nie znamy się długo
W czerwcu mam podawać do chcrztu mojego chrześniaka więc nie mogę zaciążyć bo wiem wiem, to głupi przesąd ale ja bardzo chce być chrzestną Antosia
cytrynowa_
a może dlatego że u nas "start" planujemy na lipiec-sierpień;P
W czerwcu mam podawać do chcrztu mojego chrześniaka więc nie mogę zaciążyć bo wiem wiem, to głupi przesąd ale ja bardzo chce być chrzestną Antosia
Jaki przesad?
julita1212
że chrzestną nie może być ciężarna;PJaki przesad?
cytrynowa_
Pierwsze słyszę. A to niby co się komu stanie?
reklama
julita1212
heheh a teraz czytam o tych przesądach i piszą że panna nie powinna podawać do chrztu dziewczynki bo to wrócży że sama nie będzie miała potomstwa;P bzdury!! mam córcię