reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
kami
a jak jest z oczekiwaniem na wizyte do niej bo na barskiej jak sie pytalam to bardzo odległe terminy
No ja do niej chodziłam w 2010 roku. Zapisałam się w styczniu i poszłam na wizyte w marcu. Ale to tylko za pierwszym razem. Potem już nie było problemów z terminami.

Teraz też ok 3 miesiące trzeba niestety czekać :/

Balladyna,

A co sobie będę żałować może w końcu trafię na te jedyne :D

Z doświadczenia wiem ze jeśli lekarz na wyniki przekraczajace norme mówi "w miarę dobre" "nie najgorsze" to trzeba go zmienić koniecznie. Bo od razu widać że olewa sprawę.
Zrozumiem jeśli wyniki sa w górnych granicach normy albo różnią sie jakimiś setnymi. I tak mi powie. Ale jeśli sa znaczne różnice to trzeba coś dzialac.

A propo ziol. Znacie takie na wywolanie okresu?

Kami,
Bo.... Hmmmm chyba cos zle robie i jak.mialam to tak ze stal w miejscu i mialam dosc i usunelam;-)
Dzis mam 9 tydzien i 2 dzien Kochana. A Ty? Bo jestem na tel i nie widze;)

reklama
Do góry