reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2015 : )

Kinga,

No ja co prawda ginekologiem nie jestem, ale że tak napisze z medycyną jestem blisko związana i jak dla mnie te wyniki nie są ok. Radzę zmienić przede wszystkim lekarza.

reklama
Nie da się wierzyć lekarza, często samej trzeba sobie interpretować z pomocą innych ;-) mój też mi się wydaje ze olał moja prolaktyne bo ja nam 32 a norma jest do 24

Powiem wam ze ja sie nauczylam ze trzeba um sugerowac pytac.... Tak bylo z moim progesteronem nikt go nie zlecil .... Zrobilam sama i wyszedl po sredni kto wie czy gdybym nie zrobila nie poszla z wynikiem i nie naciskala miala bym go za malo i ciaza by sie nie utrzymala.... Wiec czasami lekarz musi slcuchac pacjentow...

Nie da się wierzyć lekarza, często samej trzeba sobie interpretować z pomocą innych ;-) mój też mi się wydaje ze olał moja prolaktyne bo ja nam 32 a norma jest do 24
Powinnaś dostać leki na zabicie prolaktyny. Bo wynik może jeszcze rosnąć. Ja udzielam się jeszcze na innym forum i tam w wątku staraczek dlugoletnich lekarze prolaktyne zabijali juz przy wyniku w górnej granicy normy ponieważ ona może hamować owulacje.

Ale druga tez strona jest taka, że prolaktyne najlepiej powtórzyć ze dwa razy bo muszą być "sprzyjające" warunki do jej badania co by wynik nie był zafalszowany

reklama
Do góry