reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

a ja tez po cichu juz 2 monte i ptasie mleczo ale tylko 2:)
kobiety tak zajeb....sexi wygladaja w sukienkach kobieco..ale mysle wlasnie ze coraz zadziej sie je nosi...

reklama
Ja chodzę na co dzień w spódnicach i sukienkach, ale lubię też dżinsy, a ostatnio zakupiłam legginsy i tunikę i bardzo dobrze się w nich czuję.

loli wrzucę jak skończę. Myślałam, ze uda mi się dzisiaj, ale moja prababcia zrobiła mi niespodziankę i przyjechała w odwiedziny z moimi rodzicami, więc robótki nawet nie dotknęłam.

Ja kocham miłością bezgraniczną tuniki i leginsy :tak::tak:

I oklaski dla kobiet które noszą sukienki i spódniczki. To o wiele bardziej kobiece wdzianka niż spodnie i dużo lepiej w nich sję wygląda :tak:

skaba ok heh
kamilove ja tam uważam że nie każda budowa ciała pozwala na spódnice czy sukienki ja np mam spore lydki i mi w spódnicy czy sukience bardzo je uwydatnia mogla bym dluga ubrac ale jestem niska i mnie skraca i dupppka :p

hej dziewczyny :)

nadrobiłam, ale nie pamiętam co miałam której odpisać więc tylko tak na bieżąco:
Ja uwielbiam spódniczki i sukienki ale mam brzydkie nogi i dlatego rzadko noszę :(
Dzisiaj zrobiłam sosik z łopatki wieprzowej i do tego kopytka :) mniam :)

reklama
Loli,
A ja myślę, że jakbyś sama dobrze się w nich czuła to tak otoczenie by Cię odbierało :) sama mam taką budowę, że najlepiej byłoby mi worek po kartoflach ubrać :p ale nosze tuniki i leginsy i wszyscy mówia o dziwo, że wyglądam lepiej niż w spodniach. Grunt to samemu dobrze czuć się w danym ciuchu, kroju itd ;);)

Lady Agnes,
Widzę, że mialyśmy ten sam obiad :)a jak twoje plamienie?

Do góry