reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2015 : )

Kamkaz mega kciuki!

A z tym bzykaniem to faktycznie jak Kami mówi "zakazany owoc najlepiej smakuje"... jak można to się nie ma ochoty, siły, weny.. jak nie można (@. leczenie, globulki, zagrożona ciąża itp) to wtedy się płonie z ochoty i doczekać się nie można..
Człowiek to jednak dziwne stworzenie, a już kobieta zwłaszcza :-)

reklama
A tak Kasik,mam krotkie teraz :) I sie bardzo ciesze, w dlugich jak topielica hehe. A wlasnie sobie przypomnialam mialam zapytac Ty w poradni ped-psych pracujesz? Macie jakieś specjalne zajęcia albo diagnozy dzieci z rozbitych rodzin ? Czy ogolnie np. trudnosci w nauce.

A tak Kasik,mam krotkie teraz :) I sie bardzo ciesze, w dlugich jak topielica hehe. A wlasnie sobie przypomnialam mialam zapytac Ty w poradni ped-psych pracujesz? Macie jakieś specjalne zajęcia albo diagnozy dzieci z rozbitych rodzin ? Czy ogolnie np. trudnosci w nauce.

No to super, że zmiana fryzury się udała ;) też mam chęć ze swoimi coś zrobić, ale pewnie na nic drastycznego się nie odważe ;p
Tak pracuję w takiej poradni. Mamy zajęcia dla dzieci z problemami w nauce, z dysleksją, dysgrafią i innymi tego typu. Jeśli chodzi o dzieci z rozbitych rodzin - to bardziej terapie psychologiczne. A w kwestii diagnoz to różne, psychologiczne, pedagogiczne, logopedyczne i różne opinie.

Malpa!!! Akurat dzis jak miala testowac...
U kogo @???
Kamkaz kciuki !!!
Kami dlaczego nie mozesz bzyku? Ze wzgledu na poronienia czy blizniaki? Czy jeszcze cos innego? Wspolczuje Wam ;)
Dziewczyny ja bym taj chciala podchodzic do sprawy jak mowicie Julce ale nie potrafię, moj zresztą tez sam dogaduje "dzisiaj trzeba poprawic, dla pewnosci, zebysmy sie pozniej nie zastanawiali czy nie bylo o jeden raz za malo". No ale to faktycznie dopiero 3ci cykl I mozna jeszcze świrować ;)
U mnie to wszystko razem i z osobna. A na dodatek jeszcze polip którego naruszenie grozi krwawieniem wiec tak wychodzi, że co najwyżej mogę sobie na świerszczyki popatrzeć a o to nie za długo bo się jeszcze za bardzo podniece :D
witam,troche mnie niebyło wiec niema szansy was nadrobić,wiec trzymam && za testujące,gratuluje tym co wyszły im II kreseczki a tym co przyszła @ tule mocno:-)
kami jak zdrówko,jak się czujesz?
A dziękuję dobrze się czuje, nawet bardzo dobrze. A u Ciebie jak tam? :*
Zobacz załącznik 682182 przedstawiam wam mojego pocieszacza;-)
Ale słodziak [emoji7] [emoji7]

reklama
Do góry