reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Mój na początku też tak jeździł ze go 2 tygodnie nie było, był płacz i deprecha, teraz jest mniejsza kasa ale przynajmniej widzimy się 3-4 dni w tygodniu

Pewnie o niebo lepiej..
tej mojej kumpeli facet to nawet nie był przy porodzie drugiego dziecka, bo akurat był w trasie i zjechał dopiero po 5 dniach jak maluch na świecie już był.

Kase ładną zarabia, ale ja sobie takiego życia nie wyobrażam..

Dzieki Kasiula za odp.
Cytrynowa moj w pierwszym miesiącu znajomosci mi powiedzial ze chcialby ze mną dzidzi i sie umowilismy ze za kilka lat, na jego 40stkę (ktora notabene za tydzień). No i jestesmy razem do dziś.

Po przodkach mamy pewnie to ze sie wiążemy z facetami ktorych bysmy widzialy jako ojcow naszych dzieci.

Cytrynowa szybciutko ale jeżeli czujesz ze to ten to trzymam kciuki, my w zasadzie 1,5 roku jesteśmy razem, pół roku zaręczeni i za miesiąc jedziemy rezerwować sale na nasz ślub ;-)

Jest barberem. I czasami jak siedzę u niego to widzę jakie ma podejście do maluchow. Zazwyczaj wszystkie do niego lecą a ten by tylko je "kasal". Na basenie też wszystkie dzieci zaczepia.

Barberem? Przepraszam ale może ja 100 lat za murzynami jestem, ale niestety nie wiem co to za zawód :zawstydzona/y:
Ale z tego co opisujesz to widać ma podejście do dzieci i je lubi.

Balladyna to świetny miałby prezent na 40stke jakby się tak okazało, że się udało :)

reklama
Do góry