reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Ja popieram Claudie :tak:
Troszkę się za bardzo nakręcacie. A sama wiem po sobie, że wtedy to nic z tego nie wychodzi. Tak więc dajcie spokój z myśleniem o prokreacji tylko seksujcie się dla własnej przyjemności. Napisze znienawidzone przez staraczki zdanie: więcej luzu, a się uda. Trzymam kciuki oczywiście &&&&&&&!

Julka,

A ty nie pisz takich głupot, że nie możesz dać dziecka swojemu mężowi. Nie możesz tak myśleć :no: Starcie się dopiero cztery cykle. To jest tak naprawdę nic. Tak więc spokojnie.
I pomyslicie prwnie, że łatwo mi to pisać bo mam dziecko i kolejne w drodze. Ale ja też swoje przeszłam i prawie dwa lata się starałam. Dwie ciążę straciłam. Wiec wiem jak duży ma wpływ nasza psychika i nastawienie. U mnie za każdym razem się udawało gdy teoretycznie szanse były bardzo znikome na zaciazenie. I ja wogole sobie tym aspektem głowy nie zawracalam

Dziewczyny ja mam taka luzna propozycje dla was przestancie traktowac sex jak starania boto na dluzsza mete nie do wytrzymania jest. Sex jest fajny mily i przyjemny to ta chwila relaksu i odprezenia a jak mysli sie o tym czy to dni plodne czy nie czy jest sluz czy nie i czy plemniki dobrze wlecialy czy nie to w glowie robi sie kuku i robi sie blokada. Macie fajnych facetow bo z nimi jestescie wiec bierzcie przyjemnosc z sexu z nimi a nie obowiazek bo to juz tak zaczyna brzmiec.

To ja z takim podejściem jestem.
Relax lubię. Staram się jak najczęściej i czekam na to co Bog mi da.
Ale ogladam się bo chciałabym wiedzieć kiedy robić test i kiedy spodziewać się okresu....

Odbijesz sobie po porodzie
To wtedy znów siły i chęci nie będę miała [emoji3]

W myśl zasady zakazany owoc smakuje najlepiej [emoji6] [emoji6] [emoji6] [emoji6]

Ale mój tż zbok nie ma dla mnie litości i stale marudzi o robótkach ręcznych i egzaminach ustnych [emoji23]

Czasem się dam namówić, ale ogólnie nie ma tak dobrze ;) jestem podła i niech też się męczy! A co :D

Ostatnia edycja:
Madziolina , Balladyna u mnie cykle nieregularne.. Zazwyczaj 30-35 dni ale są i 40 czy 44 .. Wiec cierpliwie czekam...

Kamkz kochana w pełni cie rozumiem. Nie obeiniaj się ze się tak czujesz... Dla nas to zrozumiałe.. I ty doczekasz się maluszka!

Lux... Haloo jak tescior ????

Kami uważają na siebie i małżeństwa!!!!!

U nas pogoda cud malina ;)

Miłego dnia!

reklama
Dziewczyny błagam Was o mocne kciuki:tak::biggrin2:
Dziś ponownie byłam u pani doktor no i wczoraj była owulacja. Pierwszy cykl starań i jestem pełna nadziei. Od soboty mam brać luteinę przez 10 dni i 11 rano zrobić test. Jeśli wyjdą II kreseczki (mam nadzieję ) to nie odstawiać tylko przyjść do doktorki i pójść na betę. Podobnie było jak zaszłam w ciążę z Majeczką, taka sama sytuacja i wtedy @ nie przyszedł. Liczę na to, że teraz też nie przyjdzie i że się uda. Tak więc wspomnijcie mnie w swoich modlitwach. Dziękuję Wam za to z całego serca :biggrin2:

Do góry