Julka89.89
Cudzie trwaj..
Claudia to u nas tak jest, kochamy się regularnie zwłaszcza w tym cyklu i nie patrze czy miałam dni płodne czy nie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny ja mam taka luzna propozycje dla was przestancie traktowac sex jak starania boto na dluzsza mete nie do wytrzymania jest. Sex jest fajny mily i przyjemny to ta chwila relaksu i odprezenia a jak mysli sie o tym czy to dni plodne czy nie czy jest sluz czy nie i czy plemniki dobrze wlecialy czy nie to w glowie robi sie kuku i robi sie blokada. Macie fajnych facetow bo z nimi jestescie wiec bierzcie przyjemnosc z sexu z nimi a nie obowiazek bo to juz tak zaczyna brzmiec.
Ja znów mam post przymusowy i to do końca ciąży :/ A chce mi się pojeździć na tż strasznie [emoji23]
To wtedy znów siły i chęci nie będę miała [emoji3]Odbijesz sobie po porodzie