reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2015 : )

Kami a Ty masz te kociaczki jeszcze?

Kasik pytam bo sie zastanawiam czy w takiej poradni to sie skupią na dziecka dysleksji jezeli ma takie "skierowanie"czy pogrzebią głębiej i wejdą w jego np. lęki i problemy emocjon. Czy to trzeba jakoś dodatkowo im sygnalizować?tzn. jako rodzic. Czy tylko np. przez pedagoga?

reklama
Kami a Ty masz te kociaczki jeszcze?

Kasik pytam bo sie zastanawiam czy w takiej poradni to sie skupią na dziecka dysleksji jezeli ma takie "skierowanie"czy pogrzebią głębiej i wejdą w jego np. lęki i problemy emocjon. Czy to trzeba jakoś dodatkowo im sygnalizować?tzn. jako rodzic. Czy tylko np. przez pedagoga?

Jeśli z dzieckiem będzie pracował i pedagog i psycholog to na pewno jakieś inne problemy poza edukacyjnymi też będzie zgłębiał. Bynajmniej u nas tak jest. Ogólnie do rozpoczęcia zajęć potrzebna jest na pewno jakaś opinia ze szkoły z zaleceniami na takie zajęcia.. i przydałaby się opinia, że dziecko posiada dysleksje. Na pewno jako rodzic dobrze jest pogadać jakie zajęcia by Cię interesowały itp. ja pracuje w poradni niepublicznej.. więc "klient nasz pan" , a jak to wygląda w państwowej to nie wiem :no:

Kamkaz trzymam mocno kciuki za powodzenie!

U mnie eureka! W końcu nadeszła @! Cieszę się bardzo na nowy cykl, Majdaczku wpisz mi prosze termin na 17.05.
wczoraj zaszalelismy z mężem i jak usłyszał o @ to zadowolony chodzi, ze mnie odkorkował :-p

Lux czekamy!

Kamkaz trzymam mocno kciuki za powodzenie!

U mnie eureka! W końcu nadeszła @! Cieszę się bardzo na nowy cykl, Majdaczku wpisz mi prosze termin na 17.05.
wczoraj zaszalelismy z mężem i jak usłyszał o @ to zadowolony chodzi, ze mnie odkorkował :-p

Lux czekamy!

A jednak się odnalazła :D mój też już tak z 2 razy mnie "odkorkowywał" :} i też dumny z siebie jak paw :-)

To i ja jutro swojego dopadne jak wróci :-) strasznie za nim tęsknię i nienawidzę jak wyjeżdża, nie lubię jego pracy

Mojej psiapsióły, u której dziecka chrzestną jestem.. też facet jeździ w dalekie trasy.. przeważnie 3 tyg. poza domem, tydzień w domu i tak w koło.. i jak mu wypadnie, święta nie święta.. no ja ją podziwiam że to jakoś wytrzymuje.. z dwójką małych dzieci (2 i 5 lat).
Ja to ze swoim dzień się nie widzę i już tak mi się tęskni że szok.. takze podziwiam osoby które dłuższe rozłąki wytrzymują..

Ja ze swoim odkąd się znamy spedzilam może 3-4 noce osobno. Praktycznie od razu zamieszkałam u Niego bo miałam blizej do pracy (10 minut szybkim marszem zamiast 40 w autobusie) na początku było dziwnie a teraz już oficjalnie u niego mieszkam i jestem z tej decyzji zadowolona.

Ja ze swoim odkąd się znamy spedzilam może 3-4 noce osobno. Praktycznie od razu zamieszkałam u Niego bo miałam blizej do pracy (10 minut szybkim marszem zamiast 40 w autobusie) na początku było dziwnie a teraz już oficjalnie u niego mieszkam i jestem z tej decyzji zadowolona.

A długo już jesteście parą?

reklama
Mój na początku też tak jeździł ze go 2 tygodnie nie było, był płacz i deprecha, teraz jest mniejsza kasa ale przynajmniej widzimy się 3-4 dni w tygodniu

Do góry