reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

Kami kochana koniecznie to sprawdz! niech dzieciątka rosną zdrowo. ja właśnie rozmawiałam z moim i w trakcie mojej @ czyli w przyszłym tygodniu pójdzie zrobić badania nasienia, ja prolaktyne i idziemy do mojego gina, jeżeli wszystko z nim ok to chcemy mieć monitorowany ten cykl ;-)

Bardzo rozsądna decyzja :) o ile oczywiście @ przyjdzie teraz ;*

reklama
Raczej nie,ale przed staraniami sie tak nie wsluchiwalam w organizm. W lutym mnie bolal mniej wiecej w tym czasie.

Wysyfilo mnie znowu mocno :/ Mama mi przypomniala ze kiedys przemywalam twarz papką z zaparzonych platkow owsianych, wracam do tego chociaz mi sie nie chce tego przygotowywać. Gdybym jednak dostala @ to sie umowie do kosmetyczki na oczyszczanie, mam zatkane pory i widać :/

Jula ja alkoholu tez juz na zadnych imprezach nie pije, przez co cala rodzinka sie domyslila ze sie staramy o dzidzie. Jak mam @ to pije z mężulem drina albo piwo dla rozladowania emocji .
Ciekawe jak Lux hehe :)

Kupilam sobie ApetiBlock na powstrzymanie przed podjadaniem. Właśnie zarzylam pierwszą tabletke. Ciekawa jestem czy będzie to skuteczne :)

Ja bym chciala jesc mniej slodyczy. Wytrzymuje 3 dni z bardzo zmniejszoną dawką a potem słabne, jestem nie do zycia. Ogolnie jestem szczupla, meczą mnie tylko "bryczesy" na udach (geny) no i mysle ze od slodyczy wlasnie mnie wysyfia. Tabletki Kasia mysle ze w duzej mierze dzialają bo psychika tak chce.

Eh jejku przydalyby sie jakies 2 krechy, bo cos upadam na duchu.

reklama
Do góry