reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

oldzi przykro mi :-( musisz iść do gina żeby Ci unormował. nie przejmuj się, przynajmniej wiesz czego się spodziewać, lepsze to niż niepewność. tez bym wolala na wiedzieć na 100% ale u mnie betę robią w godzinach mojej pracy wiec się nie wyrwe i pozostaje czekać do niedzieli :-(

reklama
Madziolina poniżej 5 negatyw, jestem zła bo jakbym miała już @ to zacierałabym rączki na nowe starania a tu klapa :angry:
muszę się do lekarza umówić.... szkoda bo mi to troche popsuje humor a w weekend wyjeżdżamy troche odpocząć

Dziewczyny kiedy mogę zrobić test żeby był wiarygodny? moje cykle trwają 31-32 dni i maja tendencje do wydłużania sie, owulke według obserwacji miałam 15-17 dnia cyklu..ostatnia małpe 19.03.
tak w ogóle to śniło mi się dziś, że zobaczyłam 2 kreski na tescie a za jakiś czas poronilam..

Ostatnia edycja:
reklama
oldzi ja juz ciężko pracuje od 3 cykli ;-) w sobotę mam urodziny znajomego, poraz kolejny wypadają tuż przed terminem mojego @ i znowu dla bezpieczeństwa nie będę pic..

Do góry