reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

Nie kusze, nie kusze;-) to ty powinnaś na mnie wpłynąć żebym testowała w dniu ;-) a ta twoja szwagierka to ma 15 lat, że się tak o byle co obraża?;-)

reklama
A w 1szej ciąży ci kiedy wyszło? olać szwagierke, jak się tak zachowuje to świadczy tylko o niej
pierwszy w pierwszej ciazy zrobilam w 25 dc i dupa, a drugi dopiero w 30 dc, bo umieralam i czulam, ze jest cos na rzeczy-a szwagierka zazdrosci mi staran o bobo i nie moze przezyc tego, ze kiedys bedziemy miec dziecko, a przeciez sama jest matka, ma juz corke

Hej kochane. I ja się melduje. Zabiega na jestem egzaminy na kursach ehhh . dziś 30 dzień cyklu.. Bola jajniki jak cholera.. Czyje się jak na owulację... Ale miałam wrażenie ze była tydzień temu... :( poczekamy zobaczymy.. Troszkę odpuscilam... Przytulamy się po prostu jak mamy ochotę. Za dużo stresow ostatnio było i będzie wiec pewno i cykl znowu się rozwali :( 20 mamy rocznice ślubu.. I termin @ byłby to piekny prezent... pomazyc mogę, nie ? :)

Kami gratuluje bliźniaków i córeczek!

Claudia - faktycznie lepiej przeczekać niż się zasmucac.. Oby juz żadna z listopadowek nie straciła maluszka spod serducha. Trzy mam kciuki

Lux!!!!! Kochana trzy mam kciykasy za tescik.

Gratuluje kobietka grudniowym!!!!

Witam wszystkie nowe staraczki!!

Trzy mam kciuki za staraczki. Wielkie pozdrowionka i odezwę się niebawem a teraz będę tylko odczytywać.

Lux Ty sie nie boisz ze ona moze wejsc na forum i przeczytać to wszystko? Bo fakty polaczy i bedzie wiedziala kto i o kim pisze;) ja bym sie bala he to tylko forum do.ktorego kazdy ma.dostęp

reklama
Do góry