reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Ja na necie znalazłam info z lutego, ze dwie serie sa wycofane ze sprzedaży, bo zawieraly jakis środek dodatkowy. Ale nic nie moge znaleść o tym aby całkowicie mial byc usuwany. Ale mniejsza. Skoro mowisz, ze tak w radiu mówili to nie ma co ryzykowac :)

Witajcie poranna porą. Uwaga ostrzegam, jestem zła, okropnie zła, w sumie bez powodu, takie 10 x PMS. W nocy nie mogłam spać bo brzuch mnie bolał, w dodatku mam okropną suszę, więc wszystko wskazuje na to, że @ już blisko:crazy:. Tak sobie dziś pomyślałam, że ja nie wiem czy kiedykolwiek się uda zajść w ciąże. W tym cyklu miałam taki piękny śluz i kochaliśmy się regularnie więc nie mam mowy żeby nie trafić, a tu oczywiście cyc boli, susza…czyli standardowe oznaki, w dodatku na złość na samym czubku nosa wyszła mi chrostka:no:, nic tylko zastrzelić wszystkich dokoła. Cierpliwość nigdy nie była moją mocną stroną i chyba już nie będzie.

Witam słonecznie!
Julka ja rozumiem, ze frustruje Cię juz ta sytuacja, ale nie można się poddać!
wczoraj była u mnie koleżanka tez 89 rok :-) nie zabezpieczali się z mężem od września 2013 i była juz mocno zdesperowana a każdy kolejny okres przyplacala nieprzespanymi i przeryczanymi nocami, aż tu nagle w lutym coś zaskoczyło i jest w 9 tyg ciąży :tak:
oczywiście ma się ogromne poczucie niesprawiedliwości jak nie wychodzi ale pewnie i na nas przyjdzie czas :tak:
zreszta ja dziś odbieram wyniki bety to dam znać - juz moja chłopina powiedziała, ze jak bedzie negatyw to ryk pewny ...

reklama
Wiecie ja przedwczoraj w aptece kupilam folik wiec albo faktycznie tylko jakas partia wycofana albo to sciema bo apteka nie moglaby sprzedac wycofanego leku a patrzylam tez teraz na inne apteki inwszedzie folik w sprzedazy

Do góry