no czekam az sie ubiora i zawoze je do szkloy i jade odespac, bo nie widze na oczy, tylko prędzej obiad musze zrobic w domu hehWitaj Luxi a to nygus.. Ty to z tymi dziećmi masz przeboje!
reklama
w radiu bylo mowione, ze wycofali go oficjalnie ze sprzedazy-mowie o oryginalnym foliku Folik i prosze wyrzuc to i kup np z pregnamed, o nim nic zlego nie pisza
No właśnie ten biore.. ech.. szok ;/
No to nareszcie troche odpoczniesz
no juz dlugi czas temu ktoras tu pisala o tym, ze maja go wycofac-chyba Kasia Marysia ale teraz oficjalnie mowia ludzie o tymNo właśnie ten biore.. ech.. szok ;/
No to nareszcie troche odpoczniesz
Ja na necie znalazłam info z lutego, ze dwie serie sa wycofane ze sprzedaży, bo zawieraly jakis środek dodatkowy. Ale nic nie moge znaleść o tym aby całkowicie mial byc usuwany. Ale mniejsza. Skoro mowisz, ze tak w radiu mówili to nie ma co ryzykowac
Julka89.89
Cudzie trwaj..
Witajcie poranna porą. Uwaga ostrzegam, jestem zła, okropnie zła, w sumie bez powodu, takie 10 x PMS. W nocy nie mogłam spać bo brzuch mnie bolał, w dodatku mam okropną suszę, więc wszystko wskazuje na to, że @ już blisko. Tak sobie dziś pomyślałam, że ja nie wiem czy kiedykolwiek się uda zajść w ciąże. W tym cyklu miałam taki piękny śluz i kochaliśmy się regularnie więc nie mam mowy żeby nie trafić, a tu oczywiście cyc boli, susza…czyli standardowe oznaki, w dodatku na złość na samym czubku nosa wyszła mi chrostka, nic tylko zastrzelić wszystkich dokoła. Cierpliwość nigdy nie była moją mocną stroną i chyba już nie będzie.
oldżi
Zaangażowana w BB
Witam słonecznie!
Julka ja rozumiem, ze frustruje Cię juz ta sytuacja, ale nie można się poddać!
wczoraj była u mnie koleżanka tez 89 rok :-) nie zabezpieczali się z mężem od września 2013 i była juz mocno zdesperowana a każdy kolejny okres przyplacala nieprzespanymi i przeryczanymi nocami, aż tu nagle w lutym coś zaskoczyło i jest w 9 tyg ciąży
oczywiście ma się ogromne poczucie niesprawiedliwości jak nie wychodzi ale pewnie i na nas przyjdzie czas
zreszta ja dziś odbieram wyniki bety to dam znać - juz moja chłopina powiedziała, ze jak bedzie negatyw to ryk pewny ...
Julka ja rozumiem, ze frustruje Cię juz ta sytuacja, ale nie można się poddać!
wczoraj była u mnie koleżanka tez 89 rok :-) nie zabezpieczali się z mężem od września 2013 i była juz mocno zdesperowana a każdy kolejny okres przyplacala nieprzespanymi i przeryczanymi nocami, aż tu nagle w lutym coś zaskoczyło i jest w 9 tyg ciąży
oczywiście ma się ogromne poczucie niesprawiedliwości jak nie wychodzi ale pewnie i na nas przyjdzie czas
zreszta ja dziś odbieram wyniki bety to dam znać - juz moja chłopina powiedziała, ze jak bedzie negatyw to ryk pewny ...
oldżi
Zaangażowana w BB
Co do folika to ja czytałam taki artykuł : Fałszywa panika o kwas foliowy (acidum folicum)
troche mnie to martwi i nie wiem sama co myślec ...
troche mnie to martwi i nie wiem sama co myślec ...
madziolina_p
Fanka BB :)
Oldzi, a o ktorej beda wyniki?
Julka89.89
Cudzie trwaj..
Oldzi a masz jakies przeczucia/objawy?
reklama