a u nas to ja zawsze goraca jestem i on mowi, az az parzeJa wole "lyzeczke". Zmarzlak jestem a on zawsze goracy. I sie tak do niego przyklejam mocno mocno. A on jeszcze rękę na mnie zarzuci to czasami goraco jest...
reklama
A ja wole miec pol lozka dla siebie spie normalnie na nrzuchu z rozwalony,i nogami i nie lubie jak mnie wtedy ktos dotyka bo mi zaraz za cieplo dlatego ciezko mi spac z moimi mezczyznami bo obaj sie cisna na mnie a teraz jeszcze musze spac na boku ale spokomspoko jeszcze tylko pol roku :-)
my musimy zmienic lozko, bo obecne jest za waskie, heheheA ja wole miec pol lozka dla siebie spie normalnie na nrzuchu z rozwalony,i nogami i nie lubie jak mnie wtedy ktos dotyka bo mi zaraz za cieplo dlatego ciezko mi spac z moimi mezczyznami bo obaj sie cisna na mnie a teraz jeszcze musze spac na boku ale spokomspoko jeszcze tylko pol roku :-)
Dobrnelam, yeaa!
informacja o foliku jestem mocno zaskoczona lykam go codziennie od 2 stycznia.. jeszcze mam ponad pół opakowania.. i nie wiem czy moge to dalek lykac czy lepiej wywalic? A skąd taka info, ze go wycofują?
Nikogo juz o tej porze nie ma, co mnie raczej nie dziwi
Dobrej nocki lasencje :*
informacja o foliku jestem mocno zaskoczona lykam go codziennie od 2 stycznia.. jeszcze mam ponad pół opakowania.. i nie wiem czy moge to dalek lykac czy lepiej wywalic? A skąd taka info, ze go wycofują?
Nikogo juz o tej porze nie ma, co mnie raczej nie dziwi
Dobrej nocki lasencje :*
madziolina_p
Fanka BB :)
Kasik to sobie znalazlas pore do pisania hehe
Ja wstalam wstalam z malym o 6...teraz ten sobie lazi i gaworzy, a ja na forum hehe
Cycuchy bolec zaczely takze tak jak zawsze po owu...
Ja wstalam wstalam z malym o 6...teraz ten sobie lazi i gaworzy, a ja na forum hehe
Cycuchy bolec zaczely takze tak jak zawsze po owu...
madziolina_p
A kiedy owu sie u Ciebie skonczyla?
reklama
madziolina_p
Ojej to Ty testu nie zrobilas? Mi sie dopiero owu skonczyla w ndz i cyce bola od wczoraj, wiec tak jak zawsze..