reklama
W sumie na eatpie gdy ma.przyjsc@.to nie ma jakis typowych objawów to sa wlasnie objawy prawie indentyczne jak.na @ dlatego tak czlowiek nie wie czy sie udalo czy nie... Reszta objawow pojawia sie pozniej jak beta wzrasta i progesteron
Julka89.89
Cudzie trwaj..
Ewel będąc w ciąży to się juz inaczej na to patrzy, pamiętam jak jeszcze niedawno obydwie opisywałyśmy nasze objawy i zastanawiałyśmy sie czy to aby te ;-) niestety kobieta która nie jest w ciąży często na siłe doszukuje się tych objawów które mogłyby świadczyć o ciąży. Chociaż ja teraz wszystkie swoje objawy przypisuje okresowi i okropnemu PMS
Witajcie poranna porą. Uwaga ostrzegam, jestem zła, okropnie zła, w sumie bez powodu, takie 10 x PMS. W nocy nie mogłam spać bo brzuch mnie bolał, w dodatku mam okropną suszę, więc wszystko wskazuje na to, że @ już blisko. Tak sobie dziś pomyślałam, że ja nie wiem czy kiedykolwiek się uda zajść w ciąże. W tym cyklu miałam taki piękny śluz i kochaliśmy się regularnie więc nie mam mowy żeby nie trafić, a tu oczywiście cyc boli, susza…czyli standardowe oznaki, w dodatku na złość na samym czubku nosa wyszła mi chrostka, nic tylko zastrzelić wszystkich dokoła. Cierpliwość nigdy nie była moją mocną stroną i chyba już nie będzie.
Nie denerwuj się kochana.. póki @ nie ma jest nadzieja.. poza tym do roku starań to ponoć normalne, że można zajść albo i nie.. także nie ma co się załamywać i poddawać. Na pewno się uda! A co do krostek.. to pocieszę Cię, mi trzy wielkie wyskoczyły na policzku.. takie mini rogi mam i też mam na to nerwy.. -.- ale to kolejny z objawów zbliżającej się @.. bynajmniej ja tak mam.
Wyniki bedą po 17 a odbierze mi je teść bo do 18 jestem w pracy
ja się bardzo nakręciłam i szukam trochę objawów, mam wrażliwe sutki tak naprawdę a reszta to chyba wyobraźnia ...
To czekamy na wyniki
Acidum Folicum (kwas foliowy) wycofany z obrotu czytałam jeszcze ten artykuł i już zgłupiałam jak to jest z tym folikiem.. Ale Claudia skoro normalnie Ci sprzedali i z aptek nie jest jeszcze wycofany to znaczy, że nie do końca jest to prawdziwa informacja.. Jak była akcja z rutinoscorbinem niedawno, to niemalże od razu zniknął z aptek..
Lilolo
Fanka BB :)
Dzień dobry
Nie wiem jak naprawdę jestem tym folikiem bo tematu nie zglebialam, ale na przed ostatniej wizycie lekarz się pytał czy czasem folika nie biorę i gdyby tak to kazał zmienić.
Co do objawów to można być w ciąży i nie mieć praktycznie żadnych i to jest piękne bo nie znam pozytywnego objawu ciazwowego. Wszystkie są bardzo dokuczliwe na dłuższą metę
I jak tak sobie pomyślę, że już więcej w ciąży nie będę to jestem szczęśliwa bo nie lubię tego stanu. Dziecko bardzo chce mieć, ale juz nie bardzo chce w ciąży chodzić. Ot taki paradoks
Na 13 znów do pracy. Teraz zabieram Lalę i idziemy na zakupy. Potem szybko obiadek zrobię i do 19 z dzieciakami będę. Jeszcze na domiar złego mój tż wraca dopiero jutro wieczorkiem do domu gdy ja w pracy siedzę do 23 grrrrr :/
Trzymam kciuki za pozytywne testowanie i wysokie bety. Miłego dnia [emoji254] [emoji173]
Nie wiem jak naprawdę jestem tym folikiem bo tematu nie zglebialam, ale na przed ostatniej wizycie lekarz się pytał czy czasem folika nie biorę i gdyby tak to kazał zmienić.
Co do objawów to można być w ciąży i nie mieć praktycznie żadnych i to jest piękne bo nie znam pozytywnego objawu ciazwowego. Wszystkie są bardzo dokuczliwe na dłuższą metę
I jak tak sobie pomyślę, że już więcej w ciąży nie będę to jestem szczęśliwa bo nie lubię tego stanu. Dziecko bardzo chce mieć, ale juz nie bardzo chce w ciąży chodzić. Ot taki paradoks
Na 13 znów do pracy. Teraz zabieram Lalę i idziemy na zakupy. Potem szybko obiadek zrobię i do 19 z dzieciakami będę. Jeszcze na domiar złego mój tż wraca dopiero jutro wieczorkiem do domu gdy ja w pracy siedzę do 23 grrrrr :/
Trzymam kciuki za pozytywne testowanie i wysokie bety. Miłego dnia [emoji254] [emoji173]
reklama
madziolina_p
Fanka BB :)
A ja uwielbialam w ciazy chodzic