reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

Wyniki bedą po 17 a odbierze mi je teść bo do 18 jestem w pracy :-p
ja się bardzo nakręciłam i szukam trochę objawów, mam wrażliwe sutki tak naprawdę a reszta to chyba wyobraźnia ...

reklama
W sumie na eatpie gdy ma.przyjsc@.to nie ma jakis typowych objawów to sa wlasnie objawy prawie indentyczne jak.na @ dlatego tak czlowiek nie wie czy sie udalo czy nie... Reszta objawow pojawia sie pozniej jak beta wzrasta i progesteron

Ewel będąc w ciąży to się juz inaczej na to patrzy, pamiętam jak jeszcze niedawno obydwie opisywałyśmy nasze objawy i zastanawiałyśmy sie czy to aby te ;-) niestety kobieta która nie jest w ciąży często na siłe doszukuje się tych objawów które mogłyby świadczyć o ciąży. Chociaż ja teraz wszystkie swoje objawy przypisuje okresowi i okropnemu PMS

No ja mialam taki wlasnie 1 cykl ale to byly objawy ktore tez sa na @ daltego sie zastanawialm .. U kazdej kobiety jest inaczej ja sie czuje jak na @ i bylam pewna wtedy ze dostane i sie wlasnie mylilam

Witajcie poranna porą. Uwaga ostrzegam, jestem zła, okropnie zła, w sumie bez powodu, takie 10 x PMS. W nocy nie mogłam spać bo brzuch mnie bolał, w dodatku mam okropną suszę, więc wszystko wskazuje na to, że @ już blisko:crazy:. Tak sobie dziś pomyślałam, że ja nie wiem czy kiedykolwiek się uda zajść w ciąże. W tym cyklu miałam taki piękny śluz i kochaliśmy się regularnie więc nie mam mowy żeby nie trafić, a tu oczywiście cyc boli, susza…czyli standardowe oznaki, w dodatku na złość na samym czubku nosa wyszła mi chrostka:no:, nic tylko zastrzelić wszystkich dokoła. Cierpliwość nigdy nie była moją mocną stroną i chyba już nie będzie.

Nie denerwuj się kochana.. póki @ nie ma jest nadzieja.. poza tym do roku starań to ponoć normalne, że można zajść albo i nie.. także nie ma co się załamywać i poddawać. Na pewno się uda! A co do krostek.. to pocieszę Cię, mi trzy wielkie wyskoczyły na policzku.. takie mini rogi mam i też mam na to nerwy.. -.- ale to kolejny z objawów zbliżającej się @.. bynajmniej ja tak mam.

Dzień dobry :)

Nie wiem jak naprawdę jestem tym folikiem bo tematu nie zglebialam, ale na przed ostatniej wizycie lekarz się pytał czy czasem folika nie biorę i gdyby tak to kazał zmienić.

Co do objawów to można być w ciąży i nie mieć praktycznie żadnych ;) i to jest piękne bo nie znam pozytywnego objawu ciazwowego. Wszystkie są bardzo dokuczliwe na dłuższą metę :D

I jak tak sobie pomyślę, że już więcej w ciąży nie będę to jestem szczęśliwa :D bo nie lubię tego stanu. Dziecko bardzo chce mieć, ale juz nie bardzo chce w ciąży chodzić. Ot taki paradoks ;)

Na 13 znów do pracy. Teraz zabieram Lalę i idziemy na zakupy. Potem szybko obiadek zrobię i do 19 z dzieciakami będę. Jeszcze na domiar złego mój tż wraca dopiero jutro wieczorkiem do domu gdy ja w pracy siedzę do 23 grrrrr :/

Trzymam kciuki za pozytywne testowanie i wysokie bety. Miłego dnia [emoji254] [emoji173]

Wlasnie teraz juz wiem czemu doktorka zapytala mnie jaki biore folik jak pow ze jakis tam folik to pow ze chce zebym zmiwnila na taki z witaminami to moze dlatego

reklama
Do góry