reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Madzia no to świetnie :)
ja akurat w trakcie owu, co bylo zupełnym przypadkiem, bylam u gina na usg. I ten mi powiedzial, nawet pokazal jakis plyn wokół jajnika i stwierdził, ze dosłownie przed chwila byla owulka. Tez pokryło mi się to z datą z kalendarzyka :)

hej laski, ja juz od rana sie wkurzylam-Mela nie chciala sie dobudzic przez dobre 10 minut, okazalo sie, ze udawala, dopiero gdy powiedziałam, ze ide po wode, zeby lekko ja oblac to nagle szanowna pani sie obudzila, brak slow, dostala juz kare...

Luxi ponawiam pytanie, bo zalezy mi na odpowiedzi.. a jesli dobrze kojarze to Ty pisalas o tym foliku.. co mnie mocno zaskoczylo o_O lykam go codziennie od 2 stycznia.. jeszcze mam ponad pół opakowania.. i nie wiem czy moge to dalej lykac czy lepiej wywalic? A skąd taka info, ze go wycofują? Próbowałam cos znaleść na necie ale tak nie bardzo mi wyszło..

reklama
Luxi ponawiam pytanie, bo zalezy mi na odpowiedzi.. a jesli dobrze kojarze to Ty pisalas o tym foliku.. co mnie mocno zaskoczylo o_O lykam go codziennie od 2 stycznia.. jeszcze mam ponad pół opakowania.. i nie wiem czy moge to dalej lykac czy lepiej wywalic? A skąd taka info, ze go wycofują? Próbowałam cos znaleść na necie ale tak nie bardzo mi wyszło..
w radiu bylo mowione, ze wycofali go oficjalnie ze sprzedazy-mowie o oryginalnym foliku Folik i prosze wyrzuc to i kup np z pregnamed, o nim nic zlego nie pisza

Do góry