reklama
Ojej to Ty testu nie zrobilas? Mi sie dopiero owu skonczyla w ndz i cyce bola od wczoraj, wiec tak jak zawsze..
Ja to wgl objawów owu u siebie nie dostrzegam..
madziolina_p
Fanka BB :)
Ja testy robilam i sie pokryly z kalendarzykiem
Madzia no to świetnie
ja akurat w trakcie owu, co bylo zupełnym przypadkiem, bylam u gina na usg. I ten mi powiedzial, nawet pokazal jakis plyn wokół jajnika i stwierdził, ze dosłownie przed chwila byla owulka. Tez pokryło mi się to z datą z kalendarzyka
ja akurat w trakcie owu, co bylo zupełnym przypadkiem, bylam u gina na usg. I ten mi powiedzial, nawet pokazal jakis plyn wokół jajnika i stwierdził, ze dosłownie przed chwila byla owulka. Tez pokryło mi się to z datą z kalendarzyka
madziolina_p
Fanka BB :)
No to super!
hej laski, ja juz od rana sie wkurzylam-Mela nie chciala sie dobudzic przez dobre 10 minut, okazalo sie, ze udawala, dopiero gdy powiedziałam, ze ide po wode, zeby lekko ja oblac to nagle szanowna pani sie obudzila, brak slow, dostala juz kare...
Luxi ponawiam pytanie, bo zalezy mi na odpowiedzi.. a jesli dobrze kojarze to Ty pisalas o tym foliku.. co mnie mocno zaskoczylo lykam go codziennie od 2 stycznia.. jeszcze mam ponad pół opakowania.. i nie wiem czy moge to dalej lykac czy lepiej wywalic? A skąd taka info, ze go wycofują? Próbowałam cos znaleść na necie ale tak nie bardzo mi wyszło..
reklama
w radiu bylo mowione, ze wycofali go oficjalnie ze sprzedazy-mowie o oryginalnym foliku Folik i prosze wyrzuc to i kup np z pregnamed, o nim nic zlego nie piszaLuxi ponawiam pytanie, bo zalezy mi na odpowiedzi.. a jesli dobrze kojarze to Ty pisalas o tym foliku.. co mnie mocno zaskoczylo lykam go codziennie od 2 stycznia.. jeszcze mam ponad pół opakowania.. i nie wiem czy moge to dalej lykac czy lepiej wywalic? A skąd taka info, ze go wycofują? Próbowałam cos znaleść na necie ale tak nie bardzo mi wyszło..