reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Ja pamietam jak ja lata temu bylam na panienskiem u kolezanki a w zasadzie nie pamietam nawalilysmy sie jak baki zlamalam opcas podarlam sukienke i rozwalilam brew a jak to sie stalo ........... Moja pijana kumpela wpadla na kelnera on z taca na mnie ja sie wywalilam i nastapily takie oto szkody ale jak to wytlumaczyc w domu hahahahah kiedy wracasz w takim stanie z butami w rece i to bylo moje jedyne pijane panienskie hahahah niegdy wiecej

Co do robienia testu to teraz mysle ze jeszcze szybcie wystartowalam bo w 26 dniu cyklu bylam na becie i mialam 44 a test zrobilam dwa dni wczesniej i byl boadzioch a cykle mam 30 dniowe ale sam lekarz powiedzial ze wczesnie musialam miec owu i szybko sie zagniezdzilo jajeczko wiec wszystko zalezy jak lezy .

Luxi no to jak masz 3 testy to tac cacy codziennie jeden z rana a w pt beta hahahahha ja nie poyrafie czekac na nic hahaha

Ostatnia edycja:
Ja pamietam jak ja lata temu bylam na panienskiem u kolezanki a w zasadzie nie pamietam nawalilysmy sie jak baki zlamalam opcas podarlam sukienke i rozwalilam brew a jak to sie stalo ........... Moja pijana kumpela wpadla na kelnera on z taca na mnie ja sie wywalilam i nastapily takie oto szkody ale jak to wytlumaczyc w domu hahahahah kiedy wracasz w takim stanie z butami w rece i to bylo moje jedyne pijane panienskie hahahah niegdy wiecej
ja na 18-tce kuzynki zarzyglam jej caly pokoj, schody, korytarz, rodzicow auto, schody w domu, moj pokoj i lozko, a wystarczylo stac nad kiblem tak dlugo az bede wymiotowac heh, no coz los chcial inaczej :-D to bylo 12 lat temu a uraz do wodki mam do dzis, niekiedy drinka wypije i tyle

Oj ja lubilam zaszalec jako mlodzina uspokoilam sie jak zaszlam w ciaze zycie zmienilo sie o 180 stopni z imprezowiczki w kure domowa :-) czasami brak mi tamtego zycia ale to sa chwile bo widze to moje serduszko obok i zaraz wiem po co sie to zmienilo

Mam problemy z zasypianiem codziennie klade sie tak o 22.30 a zasypiam o 2-3 i wstaje z mlodym o 7 a przed ciaza moglam spac w mgnieniu oka a w poprzedniej ciazy to i na stojaco

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry