no u mnie tez wlasnie cos dziwnego sie dzieje ze sluzem i to mnie martwiCiezko powiedzieć bo raz mam sucho, raz wodnisty, raz taki biały o konsystencji kremu. Nie mialam tak nigdy.
reklama
ale najlepsze jest to, ze cos mu sie przypomina, ma przeblyskiLuxi- nie dojdziesz prawdy, wkoncu " what happens in Vegas stay in Vegas " )
Ja pamietam jak ja lata temu bylam na panienskiem u kolezanki a w zasadzie nie pamietam nawalilysmy sie jak baki zlamalam opcas podarlam sukienke i rozwalilam brew a jak to sie stalo ........... Moja pijana kumpela wpadla na kelnera on z taca na mnie ja sie wywalilam i nastapily takie oto szkody ale jak to wytlumaczyc w domu hahahahah kiedy wracasz w takim stanie z butami w rece i to bylo moje jedyne pijane panienskie hahahah niegdy wiecej
Co do robienia testu to teraz mysle ze jeszcze szybcie wystartowalam bo w 26 dniu cyklu bylam na becie i mialam 44 a test zrobilam dwa dni wczesniej i byl boadzioch a cykle mam 30 dniowe ale sam lekarz powiedzial ze wczesnie musialam miec owu i szybko sie zagniezdzilo jajeczko wiec wszystko zalezy jak lezy .
Luxi no to jak masz 3 testy to tac cacy codziennie jeden z rana a w pt beta hahahahha ja nie poyrafie czekac na nic hahaha
Co do robienia testu to teraz mysle ze jeszcze szybcie wystartowalam bo w 26 dniu cyklu bylam na becie i mialam 44 a test zrobilam dwa dni wczesniej i byl boadzioch a cykle mam 30 dniowe ale sam lekarz powiedzial ze wczesnie musialam miec owu i szybko sie zagniezdzilo jajeczko wiec wszystko zalezy jak lezy .
Luxi no to jak masz 3 testy to tac cacy codziennie jeden z rana a w pt beta hahahahha ja nie poyrafie czekac na nic hahaha
Ostatnia edycja:
ja na 18-tce kuzynki zarzyglam jej caly pokoj, schody, korytarz, rodzicow auto, schody w domu, moj pokoj i lozko, a wystarczylo stac nad kiblem tak dlugo az bede wymiotowac heh, no coz los chcial inaczej to bylo 12 lat temu a uraz do wodki mam do dzis, niekiedy drinka wypije i tyleJa pamietam jak ja lata temu bylam na panienskiem u kolezanki a w zasadzie nie pamietam nawalilysmy sie jak baki zlamalam opcas podarlam sukienke i rozwalilam brew a jak to sie stalo ........... Moja pijana kumpela wpadla na kelnera on z taca na mnie ja sie wywalilam i nastapily takie oto szkody ale jak to wytlumaczyc w domu hahahahah kiedy wracasz w takim stanie z butami w rece i to bylo moje jedyne pijane panienskie hahahah niegdy wiecej
cytrynowa_
Fanka BB :)
Moze niech urządza wyprawe jak w kac vegas? I znajda aparat ze zdjeciamiale najlepsze jest to, ze cos mu sie przypomina, ma przeblyski
Lilolo
Fanka BB :)
Jestem juz w domu i idę zaraz spać. Piszcie więcej takich ciekawych przygód to ja chociaż się posmieje, a jutro i ja wam coś napisze [emoji12]
Dobranoc [emoji287]
Dobranoc [emoji287]
Oj ja lubilam zaszalec jako mlodzina uspokoilam sie jak zaszlam w ciaze zycie zmienilo sie o 180 stopni z imprezowiczki w kure domowa :-) czasami brak mi tamtego zycia ale to sa chwile bo widze to moje serduszko obok i zaraz wiem po co sie to zmienilo
Mam problemy z zasypianiem codziennie klade sie tak o 22.30 a zasypiam o 2-3 i wstaje z mlodym o 7 a przed ciaza moglam spac w mgnieniu oka a w poprzedniej ciazy to i na stojaco
Mam problemy z zasypianiem codziennie klade sie tak o 22.30 a zasypiam o 2-3 i wstaje z mlodym o 7 a przed ciaza moglam spac w mgnieniu oka a w poprzedniej ciazy to i na stojaco
Ostatnia edycja:
prosze Cie!Moze niech urządza wyprawe jak w kac vegas? I znajda aparat ze zdjeciami
reklama