reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Nusia teraz zauważyłam, że masz trójeczkę dzieci, super, musisz mieć wesoło, ale za to ile miłości ;-) mam nadzieje, że ja też do trójeczki dobije ;-)
Dobijesz:-)
Tak ogólnie na NFZ, raz byłam u innego na USG prywatnie.

Julka u mnie pogoda się chyba zmienia. Do tej pory było słonecznie a teraz się bardzo pochmurzyło.
ja mialam isc na spacer z dziecmi i chyba zrezygnuje przez ta zmiane pogody...

Nusia,

Ja czuję się bardzo dobrze. Tylko bolą mnie więzadła, a poza tym to nic mi nie jest. Ogólnie jak nie w ciąży. Na 13 dziś idę do pracy i jestem do 23 [emoji41]
Masakra jak ja to wytrzymam [emoji16]

A jeszcze na pocieszenie jutro mój tż najprawdopodobniej nie wróci na noc bo mają montaż daleko i będą tam nocować. Jestem bardzo szczęśliwa z tego powodu [emoji19]

U nas pogoda okropna! Wieje strasznie i pada co chwila.

Kami do 23?! oO to na prawdę sajgon.. ja narzekam, że na 12 do 20 będę kisnąć.. ale Ty 10 h do 23.. ale dasz rade.. oby w miare szybko Ci zleciało ;*

Ja juz po wizycie. Lekarz zrobił mi dokładne usg. Wszystko jest w jak najlepszym porządku. Szyjka ma 36mm jest długa i zamknięta. Przepływy w normie. Ludki mają 64 i 65mm (wg usg jest to 12t 3d) ważą ok 13g jak dobrze gina zrozumiałam. Narządy uwidocznione prawidłowej budowy, kość nosowa jest. Nt 1,3 i 1,5. Tętno 154 i 148. Na 90 % będą córeczki :D

Powiedział, że na kolejnej wizycie juz powie na 100% te wizytę mam 11.05 i to ostatnia wizyta na którą będę czekać miesiąc. Kolejne wraz z usg będę miała co maks dwa tygodnie. Kazał mi też ciśnienie w domu mierzyć i zapisywać i na kolejną wizytę mam mu przynieść. A wiecie co jest najlepsze zapomniałam zrobić badań! Dopiero teraz pojadę na pobranie krwi i siuski oddam do analizy no i lekarz będzie dzwonił jeżeli wyjdzie coś nie tak - u mnie wyniki idą prosto do gina. Leki dalej biorę jak brałam :)
Dobre wieści. Zdrowka.

Kami do 23?! oO to na prawdę sajgon.. ja narzekam, że na 12 do 20 będę kisnąć.. ale Ty 10 h do 23.. ale dasz rade.. oby w miare szybko Ci zleciało ;*
No niestety. Mama dzieci ma dziś druga zmianę, a ojciec jest gdzieś na wyjeździe. Wiec tyle zejdzie [emoji15]

Ale tak mam tylko dziś, w środę i piątek. A jutro i w czwartek mam do 19 :) a sobota wolna!!

Nusia,

Ja czuję si:-)ę bardzo dobrze. Tylko bolą mnie więzadła, a poza tym to nic mi nie jest. Ogólnie jak nie w ciąży. Na 13 dziś idę do pracy i jestem do 23 [emoji41]
Masakra jak ja to wytrzymam [emoji16]

A jeszcze na pocieszenie jutro mój tż najprawdopodobniej nie wróci na noc bo mają montaż daleko i będą tam nocować. Jestem bardzo szczęśliwa z tego powodu [emoji19]

U nas pogoda okropna! Wieje strasznie i pada co chwila.
Wspolczuje oby szybko ci zlecial ten czas
Po odstawieniu anty mi się tak zrobiło. Jestem już do gp zapisana
To trzymam kciuki za stabilizacje cyklu zeby to zbyt dlugo nie trwalo.Ile bralas te tabletki?
No niestety. Mama dzieci ma dziś druga zmianę, a ojciec jest gdzieś na wyjeździe. Wiec tyle zejdzie [emoji15]

Ale tak mam tylko dziś, w środę i piątek. A jutro i w czwartek mam do 19 :) a sobota wolna!!

No to w sobote pelen luz relaks i odpoczynek

reklama
Do góry