reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
U mnie M się kręcił i mnie obudził, a potem sama się kręciłam :baffled:, potem już musiał wstawać i się znów przebudziłam :baffled::confused:

Lux
- może faktycznie zgłoś się do lekarza, ja jakieś 1,5 miesiąca temu z żołądkiem wylądowałam na SOR w nocy - oczywiscie przyjęli mnie niechętnie, ale od tego są, Dostałam jakieś 2 tabletki i 2 zastrzyki w dupsko i potem nie wiedziałam co boli bardziej :D dupka czy żołądek :rofl2:

U mnie M się kręcił i mnie obudził, a potem sama się kręciłam :baffled:, potem już musiał wstawać i się znów przebudziłam :baffled::confused:

Lux
- może faktycznie zgłoś się do lekarza, ja jakieś 1,5 miesiąca temu z żołądkiem wylądowałam na SOR w nocy - oczywiscie przyjęli mnie niechętnie, ale od tego są, Dostałam jakieś 2 tabletki i 2 zastrzyki w dupsko i potem nie wiedziałam co boli bardziej :D dupka czy żołądek :rofl2:

Zastrzyki w tyłek to pewnie za karę, ze ich w nocy męczylas :D

kasik90 - no to na pewno :-D , ale wróciliśmy do domu o 3;30 a mój M wstawał o 5 do pracy :baffled: jego było mi bardziej szkoda, ale u mnie to było na tle nerwowym.

Lux - niestety na nieżycie się nie znam :-( może poczytaj gdzieś co by ci pomogło ... i wybierz się do lekarza, skoro nigdy nie miałaś do tego mdłości

moze to i ciaza, ale wole sie nie nastwaic, bo wiadomo jak to wychodzi w praktyce heh, ja ogolnie mega duzo lekow sie swego czasu nalykalam, gdy nieżyt mi sie nasilil i lezalam wtedy w szpitalu, Boze i jeszcze gastroskopie mialam robiona :angry:

reklama
Luxi masz racje,lepiej sie nie nastawiac zeby w razie czego nie czuc rozczarowania. Będzie co ma byc :) a jak ból nie minie to radzę mimo wszystko zgłosić sie do lekarza. Do po poludnia :)
Ja sie szykuje do pracy na 8. Jak będę miała mozliwosc to zajrze tu do Was :) na razie.

Do góry