to dopero trzeci dzien boli, moze to po Swietach taki bol, poczekam kilka dni i chyba wtedy pojde.Dzień dobry
Luxi a byłaś z tym u lekarza?
reklama
to dopero trzeci dzien boli, moze to po Swietach taki bol, poczekam kilka dni i chyba wtedy pojde.
No ale skoro sie bol nasila a nie słabnie to o czymś świadczy. A moze to wcale nic gastrycznego? te mdłości itp
butterfly21
hope & love
U mnie M się kręcił i mnie obudził, a potem sama się kręciłam , potem już musiał wstawać i się znów przebudziłam
Lux - może faktycznie zgłoś się do lekarza, ja jakieś 1,5 miesiąca temu z żołądkiem wylądowałam na SOR w nocy - oczywiscie przyjęli mnie niechętnie, ale od tego są, Dostałam jakieś 2 tabletki i 2 zastrzyki w dupsko i potem nie wiedziałam co boli bardziej dupka czy żołądek
Lux - może faktycznie zgłoś się do lekarza, ja jakieś 1,5 miesiąca temu z żołądkiem wylądowałam na SOR w nocy - oczywiscie przyjęli mnie niechętnie, ale od tego są, Dostałam jakieś 2 tabletki i 2 zastrzyki w dupsko i potem nie wiedziałam co boli bardziej dupka czy żołądek
U mnie M się kręcił i mnie obudził, a potem sama się kręciłam , potem już musiał wstawać i się znów przebudziłam
Zastrzyki w tyłek to pewnie za karę, ze ich w nocy męczylas
butterfly21
hope & love
kasik90 - no to na pewno , ale wróciliśmy do domu o 3;30 a mój M wstawał o 5 do pracy jego było mi bardziej szkoda, ale u mnie to było na tle nerwowym.
Lux - niestety na nieżycie się nie znam :-( może poczytaj gdzieś co by ci pomogło ... i wybierz się do lekarza, skoro nigdy nie miałaś do tego mdłości
Lux - niestety na nieżycie się nie znam :-( może poczytaj gdzieś co by ci pomogło ... i wybierz się do lekarza, skoro nigdy nie miałaś do tego mdłości
wiecie ja choruje od lat na nieżyt zoladka, niekiedy takie bole mam, ale kurcze martwi mnie, ze do tego mdlosci doszly
Aa rozumiem to pewnie od tego ten ból.. no jak nie minie to musisz isc do lekarza.
A moze te mdłości to oznaka czegoś innego? Pozytywnego?
moze to i ciaza, ale wole sie nie nastwaic, bo wiadomo jak to wychodzi w praktyce heh, ja ogolnie mega duzo lekow sie swego czasu nalykalam, gdy nieżyt mi sie nasilil i lezalam wtedy w szpitalu, Boze i jeszcze gastroskopie mialam robiona
reklama
Luxi masz racje,lepiej sie nie nastawiac zeby w razie czego nie czuc rozczarowania. Będzie co ma byc a jak ból nie minie to radzę mimo wszystko zgłosić sie do lekarza. Do po poludnia
Ja sie szykuje do pracy na 8. Jak będę miała mozliwosc to zajrze tu do Was na razie.
Ja sie szykuje do pracy na 8. Jak będę miała mozliwosc to zajrze tu do Was na razie.