reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Witajcie ;-) piękny dzień się zapowiada ;-) Lux może faktycznie idz do lekarza, albo łóykaj probiotyki, może masz coś z florą po świętach... U mnie jajniki i dół brzucha kuje, a tak strasznie pilnowałam się w tym miesiącu żeby nie dostać żadnego zapalenia, póki co nie boli tak jak zawsze i nie biegam co 5 minut siku więc zapobiegawczo kupiłam żurawinkę.

Hej, hej :)

Jak zwykle witam się z pracy. Za oknem piękna pogoda wiec jak się tak utrzyma to zabieram dzieciaki i idziemy na spacer. Odliczam powoli do wizyty. Mam 13.04 i do genetycznego jeszcze 15 dni ;)

Niech ten czas szybciej leci.

Lux,

Oby bóle jak najszybciej przeszły.

Miłego dnia dziewczyny :)

Dziś pójdę na polowanie do lumpka, Oby tylko Tymon z Jagoda mieli humor. [emoji14]
Może wylapie jakieś perełki dla Lali i dla fasolek [emoji41]

Madziolina,

Może to dobry znak. Lady w cyklu szczęśliwym tez miała plamienie w okresie owulacyjnym jak dobrze pamiętam [emoji5]

:-D u mnie pogoda dopiero się rusza, ale słoneczko wychodzi :-D

co do plamień nie mam pojęcia, bo sama ich nie miałam :baffled: , a co do zakupów w lumpku - nigdy tam nie byłam, ale moja znajoma zawsze tam chodzi i znajduje fajne okazje za grosze :tak:

za niedługo czas się zbierać do pracy :-( a tak mi się nie chce ... nie lubię tej zmiany bo cały dzien praktycznie w tyłku, a jak wrócę to nic mi się nie chce :szok: dobrze,że za tydzień mam na rano :-D

Kamilove ja też tak czekam na usg.... Mam 8 maja i też mama nadzieje że będzie ok. Szczególnie że w dwóch ostatnich dn miałam klucia w dole brzucha które trwały krótko po 3 sek i tak kilka razy w ciągu dnia czytałam że to macica rozciągająca sie.... Mam nadzieje... Nie idę do lekarza z tym bo to nie jest hol Ani plamien ani nic ;-)

Hej dziewczyny. Mam do Was pytanko może mi pomożecie. Dziś mam 15 dc. W święta prawdo podobnie była owu. No i troszkę z mężem poszaleliśmy. Tzn. Nie staramy sie jezcze jako tako, ale wiecie same jak to jest :). No i we wtorek zauważyłam u siebie 2 razy takie delikatne nitki krwi. Wiecie może skąd to może być? Dodam że w poniedziałek podczas przytulanka troszkę mnie pobolewało i nie wiem dlaczego...

Ewel,

Dobrze, że się odezwałaś bo już się zastanawiałam co tam u ciebie :)

Ja ostatnio też mam takie klucia i mam taki napięty brzuch, ale wszystko tam rośnie wiec wiadomo, tak musi być pewnie. Przynajmniej tak się pocieszam. Wizytę mam już w poniedziałek wiec zobaczymy co lekarz mi powie. Ale i tak najbardziej czekam na genetyczne ;)

reklama
Kamilove ja mam wizytę na jutro ale nie wiem cg z tym iść pewnie doktorka powie ze tak musi być bp się rozciąga macica i zaleci nospe a tyle to ja sama wiem ;-)

Do góry