reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Dzień dobry kobietki ;-) ja też owulacje po obserwacji śluzu poznawałam i robiłam testy owulacyjne, ale w tym cyklu nie robie i chyba mi się coś pomieszało, bo cały czas mam przezroczysty i płodny śluz, , od 4 dni, a to jest u mnie niespotykane ;-)

Witam:)
Kotek Super!!!!! gratuluję!!! Keć po lutkę tak jak piszą dziewczyny i będzie extra&&&&&&&
Ewel gratuluję serduszka i też nadal trzymam kciuki &&&&
Lux no wreszcie się pojawiłaś. Teściowa, szwagierka... no cóż... na pewno sobie z nimi poradzisz :) i oczywiście kciuki za pomyślny rozwój zdarzeń po owu ;)
kasik jest owulka jest szansa :)
A ja.., zrobiłam test proforma i oczywiście negatyw więc dziś odstawiam lutkę. W zasadzie nie spodziewałam się innego wyniku... sądząc po moich objawach a w zasadzie ich braku...
Miłego dnia wszystkim :)

Martaha123 czytam, że masz identyczną sytuację jak ja w zeszłym roku. Brałam luteinę i przed odstawieniem robiłam test ciążowy. Negatyw, więc czekałam na @. Minęły 3 dni i nic więc na 4 dzień zrobiłam znowu test. Wyszedł taki delikatniutki cień, więc uznałam top za błąd testu i czekałam nadal. PO następnych kilku dniach @ nadal nie było więc zrobiłam znowu test no i zobaczyłam 2 piękne kreski na teście ciążowym. Następnego dnia poszłam do laboratorium zrobić betę hcg i wyszła 1410. Więc jak sama widzisz nie trać nadziei, bo wszystko jest możliwe.
Ja jestem tego najlepszym dowodem. Dodam tylko, że ja luteinę brałam przez 10 dni i po odstawieniu @ powinien przyjść do 3 dni. Ale nie przyszedł...
Mimo wszystko trzymam kciuki, aby u Ciebie sytuacja była bardzo podobna:tak:

Witam:)
Kotek Super!!!!! gratuluję!!! Keć po lutkę tak jak piszą dziewczyny i będzie extra&&&&&&&
Ewel gratuluję serduszka i też nadal trzymam kciuki &&&&
Lux no wreszcie się pojawiłaś. Teściowa, szwagierka... no cóż... na pewno sobie z nimi poradzisz :) i oczywiście kciuki za pomyślny rozwój zdarzeń po owu ;)
kasik jest owulka jest szansa :)
A ja.., zrobiłam test proforma i oczywiście negatyw więc dziś odstawiam lutkę. W zasadzie nie spodziewałam się innego wyniku... sądząc po moich objawach a w zasadzie ich braku...
Miłego dnia wszystkim :)

Martaha może za wcześnie test robiłaś? Nie trać nadzieji..póki nie ma @ to jeszcze wszystko może się zmienić ;)

Dziewczyny, a na co jest luteina?

Kamkaz No nie wykluczam takiej możliwości, chociaż coś mnie po brzuchu kręci jak przed @ więc się nie nastawiam... no zobaczymy jak to będzie... chociaż z drugiej strony na 5 ciąż nigdy przed terminem @ nie miałam testu pozytywnego... a raz to nawet w dniu @ był negatyw a po 2 dniach pozytywny... no cóż nic tylko czekać... od dziś nie biorę już lutki więc wkrótce wszystko się wyjaśni :)
mam jeszcze wątpliwość czy owu faktycznie była 21 dzień cyklu czy jednak później bo niby jakichś super obserwacji nie prowadzę, ale miałam jakieś takie kłucie ze 2 dni później więc jakby się tym sugerować to jest dopiero 8 dpo... no nie ma co się nakręcać w żadną stronę... chociaż to trudne..

Ostatnia edycja:
reklama
Hej :)

Ja oczywiście w pracy. I już odliczam godziny do 16 :D i jeszcze tylko jutro i mam wolne, aż do środy ;)

Dziś rano dziewczyny wydawało mi się, że czuje ruchy, ale to chyba jelita bo za wcześnie na cokolwiek. Ale normalnie głowę bym dała sobie ściąć, że to to... W każdym razie brzuch mam mocno napięty, a w pachwinach tak mnie ciągnie, że aż jestem szczęśliwa bo mam objawy :)

Anulka,

Jeszcze nie wszystko stracone. Trzymam kciuki &&&

Martaha,

Za Ciebie tez kciuki &&&

Lux,

Czekamy, aż wrócisz i wesołych Świąt :)

Nie pamiętam co jeszcze i komu, ale miłego czwartku kochane :)

Do góry