reklama
wazne,ze masz owu,nie musisz miec jej objawowBo mnie nic nigdy nie boli, wczoraj mialam po raz pierwszy w zyciu robione usg dowcipne i okazalo sie, ze akurat owulacja byla. No byc moze śluz dawał sygnały, ale sie na nim nie skupiałam
Mati ma napdy zlosci, ale jest ok, ja chodze teraz w kratke do pracy i wlasnie mam koniec, po Swietach wiecej napisze,ps mam powazne problemy z tesciowa i szwagierka,ale to Wam po Swietach napisze co i jak buziaki papapapaNo też sie ciesze z tego powodu
Luxi co słychać?jak dzieciaki? Uspokoily sie troche?
kamkaz
Fanka BB :)
Dzień dobry dziewczyny
Kasik90 niestety owulacja nie zawsze rozpoznasz po swoich objawach. U mnie niestety nie daje żadnych objawów. Mało tego nawet testy owu nic nie wykrywają a owulacja jest. Nawet ostatnio usg to potwierdziło a testy tylko I kreska
Kasik90 niestety owulacja nie zawsze rozpoznasz po swoich objawach. U mnie niestety nie daje żadnych objawów. Mało tego nawet testy owu nic nie wykrywają a owulacja jest. Nawet ostatnio usg to potwierdziło a testy tylko I kreska
madziolina_p
Hej Luxi! Wytrwalosci z tesciowa i szwagierka! Malpy!!!
Dzień dobry dziewczyny
O, to te testy tez guzik warte.. więc jak stwierdzasz owulke u siebie?
kamkaz
Kasik90 ja obserwuję śluz i na tek podstawie wiem. Jak chcesz poczytaj sobie Naprotechnology. Korzystałam z tego przed pierwszą ciążą i udało się po 2 miesiącach. Teraz po porodzie też wznowiłam obserwację i w tym cyklu ruszamy ze staraniami. Co ma być to będzie więc trzymajcie kciuki.
reklama
Kasik90 ja obserwuję śluz i na tek podstawie wiem. Jak chcesz poczytaj sobie Naprotechnology. Korzystałam z tego przed pierwszą ciążą i udało się po 2 miesiącach. Teraz po porodzie też wznowiłam obserwację i w tym cyklu ruszamy ze staraniami. Co ma być to będzie więc trzymajcie kciuki.
Dziękuję, na pewno chętnie poczytam kciuki zacisniete