reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

Bo mnie nic nigdy nie boli, wczoraj mialam po raz pierwszy w zyciu robione usg dowcipne i okazalo sie, ze akurat owulacja byla. No byc moze śluz dawał sygnały, ale sie na nim nie skupiałam :p

reklama
Dzień dobry dziewczyny
Kasik90 niestety owulacja nie zawsze rozpoznasz po swoich objawach. U mnie niestety nie daje żadnych objawów. Mało tego nawet testy owu nic nie wykrywają a owulacja jest. Nawet ostatnio usg to potwierdziło a testy tylko I kreska

Dzień dobry dziewczyny
Kasik90 niestety owulacja nie zawsze rozpoznasz po swoich objawach. U mnie niestety nie daje żadnych objawów. Mało tego nawet testy owu nic nie wykrywają a owulacja jest. Nawet ostatnio usg to potwierdziło a testy tylko I kreska

O, to te testy tez guzik warte.. więc jak stwierdzasz owulke u siebie?

Kasik90 ja obserwuję śluz i na tek podstawie wiem. Jak chcesz poczytaj sobie Naprotechnology. Korzystałam z tego przed pierwszą ciążą i udało się po 2 miesiącach. Teraz po porodzie też wznowiłam obserwację i w tym cyklu ruszamy ze staraniami. Co ma być to będzie więc trzymajcie kciuki.

Hej dziewczyny :)
Jestem strasznie njewyspana :(

Dziś 27 dc i ostatnio takie mam cykle i zaczyna mnie boleć @@
A miałam jakieś nadzieje no nic .
Miłego dnia :)

reklama
Kasik90 ja obserwuję śluz i na tek podstawie wiem. Jak chcesz poczytaj sobie Naprotechnology. Korzystałam z tego przed pierwszą ciążą i udało się po 2 miesiącach. Teraz po porodzie też wznowiłam obserwację i w tym cyklu ruszamy ze staraniami. Co ma być to będzie więc trzymajcie kciuki.

Dziękuję, na pewno chętnie poczytam :) kciuki zacisniete :)

Do góry