reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

może doradzicie?
Wykupiłam dziś globulki, @ mam mieć 7 czy zaczynać je brać dziś i przerwać w trakcie@, i skończyć po okresie, czy zaczekać ten tydzień i potem wziąć wszystkie?
z drugiej strony to będzie całe 2 tygodnie zwłoki:baffled:

reklama
Kurcze chwile mnie nie bylo a tu II kreski i blizniaki no gratulacje kobitki. U mnie blizniakow w rodzinie nie ma i cale szczescie bo ciezko by mi bylo jedno male daje popalic.

Claudia,

U mnie w rodzinie tez bliźniąt nie ma :) i od strony mojego chłopa tez nie. Tak więc my jesteśmy pierwsi i to juz drugi raz tak nam się trafiło :)

Widocznie było nam to pisane mieć dwójkę za jednym zamachem :)

Dobrej nocy!

hej laski, dopiero mam dostep do neta :( u mnie wczoraj byla owu,test owu wyszedl perfekcyjnie, jajnik to nadal mnie boli :) Kami serdecznie gratuluje blizniakow! Kotek a Tobie gratuluje ciazy, tyle mnie nie bylo tu takie wiesci, Aschlee trzymam kciuki za cb i Twoje bladzioszki i za reszte tez trzymam mocno kciuki :*

Cześć Wam dziewczynki :*

może doradzicie?
Wykupiłam dziś globulki, @ mam mieć 7 czy zaczynać je brać dziś i przerwać w trakcie@, i skończyć po okresie, czy zaczekać ten tydzień i potem wziąć wszystkie?
z drugiej strony to będzie całe 2 tygodnie zwłoki:baffled:

Mi gin jak przepisywal globulki na stany zapalno-grzybiczne to zawsze kazał brać je jak najwcześniej, a w czasie @ przerywać i dalszą serie wybrać po. A duzo masz tych globulek do wybrania?

Ostatnia edycja:
hej laski, dopiero mam dostep do neta :( u mnie wczoraj byla owu,test owu wyszedl perfekcyjnie, jajnik to nadal mnie boli :) Kami serdecznie gratuluje blizniakow! Kotek a Tobie gratuluje ciazy, tyle mnie nie bylo tu takie wiesci, Aschlee trzymam kciuki za cb i Twoje bladzioszki i za reszte tez trzymam mocno kciuki :*

No powitać :) czyżbys kupila lapka? Czy w pracy już jesteś?

reklama
Do góry