reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

no ja też chce naturalnie i bez znieczulenia bo u nas w szpitalu nawet nie ma takiej opcji, mają dolargan ale tyle sie naczytałam że dziękuję, jestem w o tyle dobrej sytuacji że szefowa położnych jest przyjaciółką mojej teściowej więc nie martwie się tym wcale, jakoś ja patrze na to jako na zadanie, mam robote i nie potrzebuje nikogo kto mi będzie przeszkadzał heh ale już wiem że jak mój zobaczy dzidziusia to poryczy sie jak bóbr, taki mięczak z niego :)

reklama
a najgorsze że to się działo w szpitalu, w miejscu gdzie teoretycznie człowiek powinien czuć się bezpiecznie i móc liczyć na pomoc...

A wy rodziłście z mężem czy same;D oczywiście pytam te które mają już porody za sobą;D

Przerazajace i nie do pomyslenia ze cos takiego moglo sie stac
Moj maz byl przy wszystkich porodach ale pepowiny ani razu nie przecinal nie chcial

Poród SN brrr...
Wspominam źle wiec dziękuję ;) i podziwiam was babeczki, że dajecie rade.

Em,

Witaj! Zaczynające juz starania o kolejnego malucha? :)

Martaha,

Kochana brak objawow o niczym nie świadczy. Ja trzymam kciuki i śle zarazki ~~~~~~~~~~

Kami jeju jeju jaka niespdzianka! ale bardzo Ci współczuję tego wczorajszego stresu. Będzie dobrze, to już 10 tc!
Aschlee piorunie tak cicho siedziałaś i dopiero mówisz że już 2 bladziochy?? pięknie

witajcie :)
Kami cudne wieści !!!!! Chciałaś trójeczkę i będziesz miała :) Zdrówka dla Was!!! i oczywiście moc &&&&&
Aschlee kciukam za ciemniejące testy&&&& :)
Co do porodu ja chciałam z mężem ale od początku widziałam że niby nie odmawia ale nie bardzo chciał, więc jak się oikazało że będzie plnowane cc to odetchną z ulgą, bo bycie pod blokiem operacyjnym a nie w trakcie porodu było mu " na rękę" :)
U mnie nic z tego raczej w tym cyklu nie będzie... objawów zero... ale jutro chyba i tak walnę testa 10 bo mam odstawić lutkę...
Miłego dnia - oby już nie tak wietrznego - chociaż wszystko mówi że i tak wiatry nie ustaną tak szybko...
W takim razie trzymam kciuki za jutrzejsze testowanie:-)

Nusia,

Szkoda, że @ przyszła :( Tule mocno :*

Wiecie tak sobie myślę, że Coś tam na górze specjalnie nie pozwoliło bym wcześniej dowiedziała się o dwóch fasolach. Bo do 9 tygodnia bym się wykończył nerwowo twierdząc, że będzie tak samo jak poprzednio. A teraz jestem spokojniejsza. Jakoś tak bardziej wierzę, że może być ok. Ale jak sobie pomyślę, że to dwójką to ogarnia mnie przerażenie;) ehh teraz bym chciała dwie dziewczynki [emoji3]
Śle wam zarazki ~~^^^^^~~~~~~^^^^~~~

Lady Agnes,

A jak u Ciebie kochana? Jak maleństwo? Czujesz juz ruchy?

reklama
Kami <łapie> :tak:
ja się dziewczyny skupiam na śluzie w tym cyklu boję się że znowu będzie sucho jak ostatnio..
KasiaMarysia jeśli Ci się uda przeczytać tego posta odpowiedz mi proszę czy w cyklu w którym nie pękł Twój pęcherzyk miałaś płodny śluz?

Do góry