oj niedobrus z niego,faceci to maja dar do psucia nastroju to trzeba im przyznac...dziewczyny ja właśnie przepłakałam godzinę bo mój mąż mi zadzwonił że był u lekarza z kręgosłupem i czeka w poczekalni na rtg. Zasypałam go smsami żeby tego nie robił (bo to hamuje spermatogenezę a i część lekarzy zabrania przez 3 mce starań bo nie wiadomo czy to nie powoduje mutacji w dna w plemnikach). Odpisał mi że już zrobił prześwietlenie, a za chwilę że to prima aprilis. Ale ja dalej nie wiem. Jeśli to żart to bardzo kiepski, zażartował sobie z najważniejszej dla mnie rzeczy (( jestem załamana
reklama
martaha123
Fanka BB :)
Ale mam dzisiaj nerwy!!!!! Właśnie dostałam zamówioną lalkę dla córki i nie działa!!!!! wrrrr wkurzyli mnie!!!
Ewel Kciuki za piękne serduszko &&&&&
Kami Faktycznie lepiej że teraz sie dowiedziałaś, zawsze to mniej stresu dla Was
Ewel Kciuki za piękne serduszko &&&&&
Kami Faktycznie lepiej że teraz sie dowiedziałaś, zawsze to mniej stresu dla Was
Lilolo
Ja właśnie też dziś z rana skompletowalam prezent dla córki [emoji3]
Zamówiłam jej bezrekawnik, zestaw czapka+chusta i takie trampko adidaski. A mój Ł kupił jej pociąg z lego duplo [emoji6]
Jestem zadowolona i mam nadzieje, ze Gucia tez będzie [emoji6]
Zamówiłam jej bezrekawnik, zestaw czapka+chusta i takie trampko adidaski. A mój Ł kupił jej pociąg z lego duplo [emoji6]
Jestem zadowolona i mam nadzieje, ze Gucia tez będzie [emoji6]
Lilolo
Martaha,
Ale współczuję Ci, że lala nie działa
Ale współczuję Ci, że lala nie działa
martaha123
Już złożyłam reklamację i zamówiłam u nich jeszcze raz za porada pani. A tamta będzie zwrot kasy.
Lilolo
No to super [emoji4]Już złożyłam reklamację i zamówiłam u nich jeszcze raz za porada pani. A tamta będzie zwrot kasy.
malinka_90
Aktywna w BB
Dziewczyny wy tak pędzicie, że ja mimo siedzenia w domu teraz nie mam szans na bycie na bieżąco. Strasznie mnie to denerwuje
Kamilove - widziałam, że przeżyłas wczoraj chwile grozy ale super, że wszystko dobrze się skończyło. Gratuluję bliźniąt
Nusia- Przykro mi, że @ przyszła. Przytulam mocno. Do mojej jeszcze 12dni ale też czuje, ze przyjdzie wredota. Ściskam was mocno dziewczyny w to prima aprilisowe południe
Kamilove - widziałam, że przeżyłas wczoraj chwile grozy ale super, że wszystko dobrze się skończyło. Gratuluję bliźniąt
Nusia- Przykro mi, że @ przyszła. Przytulam mocno. Do mojej jeszcze 12dni ale też czuje, ze przyjdzie wredota. Ściskam was mocno dziewczyny w to prima aprilisowe południe
reklama