ja do dr Olejniczaka chodzę, dobry tez jest dr Przybył i HazeDr Marka Dominiaka, a Ty do kogo? Własnie potrzebuje opinii do kogo w Piotrkowie warto pójść
A teraz wśrodę idę po raz pierwszy prywatnie na usg do Tomaszewskiego.
reklama
gaga92
Fanka BB :)
a co się dzieje? jeśli można spytać bo ja nie w temacie?
pewnie, że można
więc tak w skrócie mieszkamy obecnie z moim u jego rodziców ale oni mają nie równo pod sufitem i na tą chwilę z nimi nie rozmawiamy, doprowadzili do tego, że nie korzystamy z kuchni bo z nimi się nie da, a drugiej nam nie pozwolili zrobić żebyśmy mieli swoją, nawet pralke zabrali z góry na dół żebym nie prała
1985nelia2
A ja znalazłam fajną sałatkę na wielkanoc
SOS DO SAŁATKI
• 4 łyżki musztardy miodowej
• 4 łyżki majonezu
• 4 łyżki soku z cytryny
• 2 łyżki miodu lub syropu z agawy
• 4 łyżki oliwy extra vergine
• 2 łyżki sera typu feta
SAŁATKA:
4 jajka
• 200 g sera typu feta
• 1/2 sałaty lodowej
• garść roszponki
• 8 rzodkiewek
• 1 ogórek szklarniowy
• 2 zielone papryczki chili (nie jest ostra)
• rzeżucha lub kiełki brokuła (opcjonalnie)
• szczypiorek
• sól i pieprz
Może być pycha, jeszcze nie robiłam ale w tym roku spróbuje znalazłam też fajne kotleciki mielone nadziane całym jajkiem i galaretki drobiowe, na dno układa się plaster jajka, potem kukurydza, groszek, marcheweczk i mięsko - zalewamy, a ciacho albo kupie albo zrobie kopiec kreta Dobrze że mdłości znikneły to dam rade poszaleć w kuchni
SOS DO SAŁATKI
• 4 łyżki musztardy miodowej
• 4 łyżki majonezu
• 4 łyżki soku z cytryny
• 2 łyżki miodu lub syropu z agawy
• 4 łyżki oliwy extra vergine
• 2 łyżki sera typu feta
SAŁATKA:
4 jajka
• 200 g sera typu feta
• 1/2 sałaty lodowej
• garść roszponki
• 8 rzodkiewek
• 1 ogórek szklarniowy
• 2 zielone papryczki chili (nie jest ostra)
• rzeżucha lub kiełki brokuła (opcjonalnie)
• szczypiorek
• sól i pieprz
Może być pycha, jeszcze nie robiłam ale w tym roku spróbuje znalazłam też fajne kotleciki mielone nadziane całym jajkiem i galaretki drobiowe, na dno układa się plaster jajka, potem kukurydza, groszek, marcheweczk i mięsko - zalewamy, a ciacho albo kupie albo zrobie kopiec kreta Dobrze że mdłości znikneły to dam rade poszaleć w kuchni
pewnie, że można
więc tak w skrócie mieszkamy obecnie z moim u jego rodziców ale oni mają nie równo pod sufitem i na tą chwilę z nimi nie rozmawiamy, doprowadzili do tego, że nie korzystamy z kuchni bo z nimi się nie da, a drugiej nam nie pozwolili zrobić żebyśmy mieli swoją, nawet pralke zabrali z góry na dół żebym nie prała
to jak Ty funkcjonujesz bez dostępu do kuchni?
:-( przytulam mocno wirtualnePrzyszła. @...
Ostatnia edycja:
a co do bobasa to oby jak najszybciej ale jak bym mogła wybrać to luty bo ja i mój jesteśmy z lutego :-)
mój też z lutego
balladyna
hahaha Nusia ale chochlik Ci się wkradł ):-( przytyłam mocno wirtualne
reklama
1985nelia2
Jadę dziś do krawcowej heh będzie mi szyła ciążową sukieneczkę ślubną brzuszek na pewno mi się zmieści bo bedzie zwiewna ale gorzej z biustem heh bo rośnie jak szalony