reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Dzień Dobry :*
u mnie dalej pogoda do du...y :/

Kotek przykro mi tulam mocno :* za kolejny cykl &&&&

pisałyście o płaceniu za wizytę, ja za wizytę z badaniem i usg dałam 80 zł, a ostatnio jak byłam z wynikami i tylko recepte wypisał to 20 wziął

co do szykowania na święta pomysłów mam mnóstwo ale przez sytuację wiecie jaką mogę tylko pomarzyć:/ ale na szczęście w następne święta już sobie poszaleje ;-)

też się teraz zastanawiam ile ten mój cykl będzie trwał

Dzień Dobry :*
u mnie dalej pogoda do du...y :/

Kotek przykro mi tulam mocno :* za kolejny cykl &&&&

pisałyście o płaceniu za wizytę, ja za wizytę z badaniem i usg dałam 80 zł, a ostatnio jak byłam z wynikami i tylko recepte wypisał to 20 wziął

co do szykowania na święta pomysłów mam mnóstwo ale przez sytuację wiecie jaką mogę tylko pomarzyć:/ ale na szczęście w następne święta już sobie poszaleje ;-)

też się teraz zastanawiam ile ten mój cykl będzie trwał

a co się dzieje? jeśli można spytać bo ja nie w temacie?

też chcesz na wiosnę? o to będziemy razem testowałay:) mam nadzieje że urlop wakacyjny będzie owocny:)
Teraz muszę skupić się na zbiciu tsh czyli póki co dziś zakupuje folik:D

Tak tez na wiosne. Najlepiej kwiecień, bo sama jestem z kwietnia :) chciałabym o takiej porze urodzić, żeby pogoda była juz w miarę unormowana i ciepła, to wtedy będzie można szybko na spacerki chodzić :) a i z brzusiem nie chodziłabym przez lato tylko zimą/wczesną wiosną :)

Ja folik łykam od stycznia i wczoraj dostałam skierowanie na badania krwi, w tym tsh i glukoze :)

reklama
Do góry