reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

Cywilny, więc wybrałam taką za kolanko, odcinaną pod biustem, dekolt seruduszko pokryty koronką, na ramiączkach. Myślę żeby pod biustem zrobić pasek z kokardą albo cyrkoniami w jakimś kolorku, moze amarant albo fiolet a zamiast welonu diadem i kok z perełkami :)

reklama
Natalka a to cywilny czy kościelny będzie?
Nusia ja też z telefonu to głównie tylko czytam, a piszę jak się dostanę do kompa. A przy okazji.. masz jakieś objawy czegokolwiek (c / @) czy cichosza?
Bola mnie piersi ale to moze byc spowodowane tym ze niedawno odstawilam synka od piersi a mleko jeszcze nie zaniklo,poza tym nic cisza

Cywilny, więc wybrałam taką za kolanko, odcinaną pod biustem, dekolt seruduszko pokryty koronką, na ramiączkach. Myślę żeby pod biustem zrobić pasek z kokardą albo cyrkoniami w jakimś kolorku, moze amarant albo fiolet a zamiast welonu diadem i kok z perełkami :)

A kolor sukni bialy ? Jesli bialy to polecalabym szarfe amarantowa, pięknie sie to komponuje :)

Biały, ale sale weselną mamy w fiolet i tak chciałam polecieć z tym kolorkiem, jakieś balony białe i fioletowe, kwiaty na stole, świece, tort no i kiecka, ale właśnie ten amarant mnie kusi, zawsze mogę dobrać bukiet biel-fiolet-amarant :D

Też bym pewnie kupiła jakiegoś gotowca, ale w ciaży nie wiem ile przytyje więc wolę żeby krawcowa to miała na oku heh a taką sukienkę w olsztynie proponowali mi za 1 500zł kupno albo 1000zł wypożyczenie, a krawcowa z salonu w mojej miejscowości bierze od 400-600zł a potem zawsze mogę ją jeszcze sprzedać.

Natalia na pewno będzie piękna sukienka :)

ja na wesele siostry znalazłam sobie sukienkę z koronki i tiulu która kosztowała 350 zł a że mi szkoda było dać zwłaszcza w ciemno z internetu to mi moja krawcowa uszyła taką samą za 240 :) akurat miałam ecru z granatem ale w innym kolorze na cywilny też była by świetna :-)

no ja mam córcię, z kwietnia i chciałabym drugie tak samo:)
właśnie dziś przyszły zaproszenia na jej urodzinki:) z Anną i Elsą, zakochana jest w tej bajce;D
A z którego kwietnia? Bo moja Lala tez kwietniowa [emoji6]
Dziewczyny u mnie snieg!! I to sypie strasznie
U nas tez sypie. Buuu
Pomysł na sukienkę świetny. Wstaw fotki jak juz będziesz miała ją [emoji6]

reklama
Kamilove jak samopoczucie?
Idziesz na usg? Czy jednak czekasz.? Ja już blisko do pt niby tylko Ale bym chciała już jak się uda przeloze może na czw

Do góry