reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2015 : )

Kochane w końcu każdej się uda, czasem trzeba tylko trochę poczekać ;-) tez byłam bardzo rozczarowana w 2 gim cyklu starań byłam prawie pewna że się udało, miałam wszystkie objawy i beta 0,1 mnie załamała. Teraz postanowiłam podchodzić bez emocji, na luzie, biorę to co mi lekarz kazał i próbuje, więcej z siebie nie mogę dać.. trzymam kciuki za wszystkie ;-) nie załamujmy się kochane

reklama
Hej

Widzę, że kolejna @ przyszła. Kotek, bardzo mi przykro. Ja ostatnio soczewki słabo się czuje. Nic sił nie mam i chyba załatwiłam sobie pęcherz bo co chwila latam siku:( chyba w końcu furagine zacznę brać. Kasia moja juz lepiej się czuje. Kaszel nadal jeszcze paskudny, ale juz lepszy niż na początku od czwartku biorę się za przygotowanie świat bo w tym roku cały zjazd jest u nas. R za wiele mi nie pomoże bo teraz.mają gorący okres i do domu wraca po 21:confused: nie wiem jak ja wszystko z tym zmęczeniem ogarnę... A co na święta robicie dobrego? Bądźcie tak dobre i podzielcie się info z koleżanką ;) dobrego dnia!

Na pewno żurek, jaja, sałatka na zupce chińskiej z kurczakiem i jeszcze jedna jakas, moze na wedzonym udku, bigos, wedzona wedlinka. Dwa ciasta tylko właśnie jeszcze nie zdecydowalam jakie :) moze jakiś snickers i rafaello. Jeszcze nad tym mysle :)
Na pewno tort jeszcze bo mama w sobote ma urodziny :)

Ostatnia edycja:
Na pewno żurek, jaja, sałatka na zupce chińskiej z kurczakiem i jeszcze jedna jakas, moze na wedzonym udku, bigos, wedzona wedlinka. Dwa ciasta tylko właśnie jeszcze nie zdecydowalam jakie :) moze jakiś snickers i rafaello. Jeszcze nad tym mysle :)
Na pewno tort jeszcze bo mama w sobote ma urodziny :)

Poprosze przepis na sałatke na udku ☺
Kotek przykro trzynałam & kurcze

Karola ależ proszę bardzo:

Składniki:
- 2 udka wędzone
- 4 jajka ugotowane na twardo
- 3/4 małej puszki krążków ananasa
- 3-4 ogórki konserwowe
- 1/2 słoiczka papryki konserwowej
- puszka fasoli czerwonej
- pieprz i sól
- majonez

Sposób przyrządzania:
Z udek należy ściągnąć skórę i obrać z kości i pokroić. Jajka trzeba obrać ze skorupek i również pokroić. Tak samo postępować z ogórkami i ananasem. Wszystko kroić na nie za drobną kostkę. Dodać kolejno odsączoną paprykę i fasolę. Dodać do smaku pieprz i sól a na koniec wymieszać wszystko z kilkomai łyżkami majonezu.

witajcie:)
a ja wczoraj zapłaciłam 200zł za wizytę, miał mi zroboć cytologie,i badania na posiew,ale niestety wyszedła mi stan zapalny i muszę go wyleczyć i dopiero zrobimy cytologie.
Ale mogę już zacząc brać folik i jak wynik tsh bedzie ok 2-3 możemy działać;D
ale chyba chciałabym dzidzie na wiosnę kwiecień-maj:)

reklama
Do góry