reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Kotek,

Strasznie mi przykro :(

Kasik,

Chociażby tym, że tapatalk daje również dostęp do innych for i nie jest tak problematyczny jak bb.

Ja juz w pracy wiec miłego dnia kobitki :)

Kotek przyszla? Kur... No niemozliwe... Przykro mi :-(

tak przyszła. jest mi strasznie przykro, kolejne rozczarowanie...
mam nadzieję że tym razem nie będzie trwała 14 dni...

tak jak wspominałam musze na jakis czas wypisac sie z forum...
wrócę z dobrymi wiadomościami :)
zycze wszystkim zafasolkowanych szczęsliwego donoszenia a starającym się owocnego starania .

Hej

Widzę, że kolejna @ przyszła. Kotek, bardzo mi przykro. Ja ostatnio soczewki słabo się czuje. Nic sił nie mam i chyba załatwiłam sobie pęcherz bo co chwila latam siku:( chyba w końcu furagine zacznę brać. Kasia moja juz lepiej się czuje. Kaszel nadal jeszcze paskudny, ale juz lepszy niż na początku od czwartku biorę się za przygotowanie świat bo w tym roku cały zjazd jest u nas. R za wiele mi nie pomoże bo teraz.mają gorący okres i do domu wraca po 21:confused: nie wiem jak ja wszystko z tym zmęczeniem ogarnę... A co na święta robicie dobrego? Bądźcie tak dobre i podzielcie się info z koleżanką ;) dobrego dnia!

reklama
Witajcie po przerwie :)
No póki co nie mam szans doczytać - przepraszam...
Kotek Kciuki za kolejny cykl&&&& W końcu nam się uda!
A ja...hm .. mam 6 dni do @ i ... w przeciwieństwie do poprzedniego cyklu nie mam żadnych objawów mimo że nadal na lutce jadę... no cóż a może to dobra oznaka ;) no nic pozostaje tylko czekać chociaż w czwartek mam przerwać lutkę a mam test 10 więc pewnie go trzasnę ;-) a za 3 dni @ przylezie :)

Do góry