ja po prostu zawsze musze jakas akcje odwalicBuahahaha no to ladny gips
reklama
co bedziesz miec robione?
Szybciej odpowiedzialabym na pytanie czego ja nie bede miec robionego xD od prawie półtora roku chodze do dentysty srednio raz w miesiącu i co chwile mi cos wynajduje.. a to kanaly, a to piaskowanie, a to stare plomby do wymiany, szpary w zębach, między zębami itp.. 2 tyg temu mi 3 zęby robiła na raz.. ponad godzine jape mialam rozwarta az mi zdretwiala a oczywiście ide na żywioł bez znieczulenia wiec myslalam, ze zejde na tym fotelu
to co dzieciaki dzis odwalaja przechodzi wszelkie granice! jest taka klotnia o zabawki,ze normalnie musialm wkroczyc,wydaralam sie tak,ze az mnie gardlo boli,l no ludzie do Boga-czy nie mozna w zgodzie sie bawic jak cywilizowane człowieki??!!!
Jeny ja juz nie wiem, czy to zoladek mnie boli czy cos okropny ucisk czuje
Moze jakis skręt jelit albo skurcz w żołądku? Moze nospa?
zamienimy sie? chodz do dzieci a ja pojde za Cb do dentysty, plisss!Szybciej odpowiedzialabym na pytanie czego ja nie bede miec robionego xD od prawie półtora roku chodze do dentysty srednio raz w miesiącu i co chwile mi cos wynajduje.. a to kanaly, a to piaskowanie, a to stare plomby do wymiany, szpary w zębach, między zębami itp.. 2 tyg temu mi 3 zęby robiła na raz.. ponad godzine jape mialam rozwarta az mi zdretwiala a oczywiście ide na żywioł bez znieczulenia wiec myslalam, ze zejde na tym fotelu
Co do dentysty: mnie sie robi kamień na zębach potrafi cholerstwo odbudować sie w 2-3 miesiace. Moje pani doktor poleciła mi pastę i powiedziała ze teraz jak sie staram to trzeba uważać na kamień bo to bakterie i one moga atakowac caly organizm! Jakas masakra
I jaką paste Ci poleciła? Tez mam problem z kamieniem :/
raczej nerwy, bo z tesciowa mialam awanture dzisMoze jakis skręt jelit albo skurcz w żołądku? Moze nospa?
to co dzieciaki dzis odwalaja przechodzi wszelkie granice! jest taka klotnia o zabawki,ze normalnie musialm wkroczyc,wydaralam sie tak,ze az mnie gardlo boli,l no ludzie do Boga-czy nie mozna w zgodzie sie bawic jak cywilizowane człowieki??!!!
Cos często w ostatnim czasie ich nachodzą jakies himery..
chyba pogoda dzis tak na nie wplywa, i one ogolnie lubia klotnie i wojny robic bez powoduCos często w ostatnim czasie ich nachodzą jakies himery..
reklama
raczej nerwy, bo z tesciowa mialam awanture dzis
a co znowu wymyśliła?