zamienimy sie? chodz do dzieci a ja pojde za Cb do dentysty, plisss!
chyba jednak nie skorzystam z propozycji, bo ja już w domu po wizycie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
zamienimy sie? chodz do dzieci a ja pojde za Cb do dentysty, plisss!
Chyba nie ma leków na pcos. Często za to lekarze zapisują tabletki anty na trzy do sześciu cykli by wyciszyć jajniki.
osz Tyyy!chyba jednak nie skorzystam z propozycji, bo ja już w domu po wizycie
poszlo o to, ze jakim prawem moglam kupic biala sukienke na komunie jej wnuczki!a co znowu wymyśliła?
jaka agentka o jjjjaaaa!Daja na to tabletki ktore daje sie tez przy cukrzycy w ciezkich przypadkach kiedy torbieli jest duzo to robi sie zabieg ale wtedy trzeba czekac ze staraniami .
Kochana moja kuzynka ma silne pcos ale ledwo dostala te leki to bam i juz ma 2 dziecko, obie ciaze idealnie zdrowe ona sama w dniu porodu do szpitala pojechala bo maz byl w pracy i dupy mu zawracac nie chciala takie sa jej slowa a 3 dni po cesarce zabrala dziecko i sama samochodem do domu pojechala i zrobila domownikom niespodzianke ona po cesaerkach a smigala na nastepny dzien jak po wyrwaniu zeba. Bedzie dobrze
poszlo o to, ze jakim prawem moglam kupic biala sukienke na komunie jej wnuczki!
Claudia ją po cesarce też śmiałam jak tralala