dopiero sie uczysz wiec sie innymi nie przejmuj :-) ps pani byla lekko zdziwiona, ze moge tak szeeeroko chodzic sklep maly wiec no coha ha beka, najwazniejsze ze jej nie oblałas
no a ja tyle sie nakręce bo oczywiscie nie chce stawac na liniach jak jaks ciota ,,, no ale nie wszyscy na to patrza ...
reklama
ja tylko czekam na kwiecien i kupno lapkaJa też mam bb na telefonu i nowy telefon wreszcie
Lilolo
Fanka BB :)
Wykres jak najbardziej prawidłowy. Owu masz zaznaczona przerywana linia wiec tylko jeden objaw wskazuje, że już była. Tylko temperatura bo śluz tego nie potwierdza.
Zazdroszczę wam dziewczyny, że wiesiołek pomaga wam na śluz mi jedynie guajazyl pomagał [emoji12] cała reszta niet [emoji6]
No ale jeszcze oleju jeczmiennego nie próbowałam [emoji3] przy trzecich staraniach wypróbuję [emoji14]
madziolina_p
Madziolina nie przekreslaj cyklu, to tylko plamienie
Nie przekreslam :-)
no właśnie musisz na mnie poczekać
Czekam czekam :-)
Madziolinka bez czarnowidztwa...ja trzymam kciuki zeby @ nie przylazla
Dzieki
annam03
kurcze wy tyle różnych rzeczy łykacie a ja tylko folik i teraz ten bromergon a boję się coś brać na własną rękę :/
Ja tez mam ten sam zestaw i nie jestem pewna czy cos brac wiecej
plamienia nie zawsze oznaczaja najgorsze takze wieszNie przekreslam :-)
Czekam czekam :-)
Dzieki
gaga92
Ja tez mam ten sam zestaw i nie jestem pewna czy cos brac wiecej
no właśnie ja bym coś chciała ale nie znam sie tak jak dziewczyny i nie wiem co by było najlepsze dla mnie
reklama
annam03
no właśnie ja bym coś chciała ale nie znam sie tak jak dziewczyny i nie wiem co by było najlepsze dla mnie
Ja pytałam u siebie w aptece i moj farmaceuta ( przekonany tylko do ziół ;p) odradził mi bo mozna podobno rozregulowac sobie wszystko i die wystraszyłam