ona z tych ludzi starej daty,ze na komunie i wesela nie powinno sie ubierac bialych sukienekże łot? a co jej do Twojej sukienki?
reklama
madziolina_p
Fanka BB :)
Niby na skub to tak, ale na komunie?
Kupilysmy piec grzewczy wlasny dogadalysmy sie z prezesem ze do konca kwietnia beda nam grzali bo zanim piec zrobia i zamontuja to tez chwila minie w zasadzie wyszlo na dobre z wlasnego pieca zaoszczedzd bo z miasta bardzo drogo jest.
No moja kuzynka to prze kobita jest ja po cesarce przez miesiac sie wyprostowac nie potrafilam
Kuzynka starala sie rok i nic. Poszla do gin i pierwszy jak zrobil jej dokladne usg stwierdzil ze z takim pcos to ona dzieci miec nie bedzie , zalamala sie byla masa placzu ale poszla do moje gin on jest rewelacyjny i on zaraz ja do pionu postawil zbesztal ze ma nawet tak nie mowic bo on zrobi wszystko zeby zaszla. Dostala tabletki i chyba w 2 cyklu z pierwszym dziexkiem zaraz zaszla. Ciaza serio super. Wiec duzo zalezy od lekarza.
Mnie tak korci zeby jej powiedzec ale zaczdkam jeszcze albo w swieta albo jak poznam plec czyli tak za 1.5 miesiaca.
Zapisalam sie na aquaaerobik bo kulka jestem i boje sie zamienic w slonia jutro pogadam z gin o tym co moge a co nie.
No moja kuzynka to prze kobita jest ja po cesarce przez miesiac sie wyprostowac nie potrafilam
Kuzynka starala sie rok i nic. Poszla do gin i pierwszy jak zrobil jej dokladne usg stwierdzil ze z takim pcos to ona dzieci miec nie bedzie , zalamala sie byla masa placzu ale poszla do moje gin on jest rewelacyjny i on zaraz ja do pionu postawil zbesztal ze ma nawet tak nie mowic bo on zrobi wszystko zeby zaszla. Dostala tabletki i chyba w 2 cyklu z pierwszym dziexkiem zaraz zaszla. Ciaza serio super. Wiec duzo zalezy od lekarza.
Mnie tak korci zeby jej powiedzec ale zaczdkam jeszcze albo w swieta albo jak poznam plec czyli tak za 1.5 miesiaca.
Zapisalam sie na aquaaerobik bo kulka jestem i boje sie zamienic w slonia jutro pogadam z gin o tym co moge a co nie.
wiecie,ze moja tesciowa jest walnieta wiec nie powinno Was to dziwic hehehehe
no w sumie racja
moj Tomek powiedzial, ze pojdzie tam w sobote i zrobi z nia porzadek!no w sumie racja
xkarola
Fanka BB :)
moj Tomek powiedzial, ze pojdzie tam w sobote i zrobi z nia porzadek!
Dobrze że on ma takie samo zdanie o niej
reklama
stoi po mojej stronie i to jest najwazniejsze, ja nie wiem czy jej juz w zwiazku z wiekim na leb pada coraz bardziej czy coDobrze że on ma takie samo zdanie o niej