reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2015 : )

zazdroszcze my się ponad rok staraliśmy o córcie! ale wiadomo każda kobieta jest inna ;-)
wiecie jak fanie siedzieć z córcią w domku ide dopiero w piatek do pracy! wczoraj byłam pierwszy raz z Emilką na basenie i było rewelacyjnie. mała się nieziemsko cieszyła i niechciała do domu wracać. pierwszy raz w życiu sama wołała am am am tak wygłodniała :p polecam wszystkim basen z dzieciaczkami ;)

polecam takie zajęcia na basenie :tak: mój zaczął chodzić na naukę pływania jak miał 6 miesięcy, gdy byliśmy w Tunezji jak miał 2 latka to wszyscy byli w szoku jak pływa :tak:

reklama
my tyle razy się wybieraliśmy ale zawsze albo mała była chora albo pogoda brzydka albo czasu brak :sorry: ale wczoraj mała sama kładła się na tzw. "makaronie" i chciała pływać. ale do dużego basenu niechciała wejść bo za zimna woda a w brodzikach super ciepła :)

polecam takie zajęcia na basenie :tak: mój zaczął chodzić na naukę pływania jak miał 6 miesięcy, gdy byliśmy w Tunezji jak miał 2 latka to wszyscy byli w szoku jak pływa :tak:

w jakim miesiacu bylisie w tunezji? my bylismy z mała w zeszłym roku jak miała równy rok. polecielismy 1 czerwca i woda była sakramencko zimna ze dziewczyny do wody niechcialy wchodzic. my zreszta tez niezabardzo :/ teraz chcielismy leciec tez do tunezji ale od 15 czerwca z nadzieja ze cieplej bedzie.

Ja marzę, zeby zostać mama w przyszłą wiosne. Najlepiej kwiecień-maj 2016 :)
To tak jak ja:)
Wiec teoretycznie mam jeszcze czas na podreperowanie wynikow:) a od wakacji probujemy:) z corcia udalo sie za pierwdzym razem:)
Miala byc majowa a zalapala sie na kwiecien:)

dasz rade :) ja mało pisze ale dużo czytam :-):-)

Tez czytam,ale czasami odpowiedzi sa powiedzmy dla bardziej zorientowanych w temacie i ciezko sie wbic;)

Ja wtedy w ogóle się tym tematem średnio interesowałam, nie byłam wcześniej na żadnym forum i nie wiedziałam, że aż tyle dziewczyn tak długo się stara. Więc na luzie stwierdziliśmy że chcemy mieć dziecko jak najszybciej po ślubie. 23 marca się pobraliśmy, w kwietniu gin stwierdził 5 tydzień ciąży ;-)

No to faktycznie świetnie Wam poszlo :) bez stresowo, bez napinania, wkrecania sie w wyczekiwanie na dwie kreski - tak najlepiej :)

reklama
Do góry