reklama
ja wstalam razem z Tomkiem o 6 a klasc sie bede okolo polnocy pewnieJeny dziewczyny jak mi sie spac chce, przed chwila mi głowa poleciała , a w pracy do 16. Otworzyłam okno i jest lepiej ale masakra...
ja wstalam razem z Tomkiem o 6 a klasc sie bede okolo polnocy pewnie
ja poszłam spać wczoraj o 22:30 i wstałam o 6:30 to przeciez spoko a i tak zasypiam...
byc może ale ja mam tak często, może faktycznie cos z tarczyca jest nie tak....tak jak mi gin wspominałaKotek a moze pogoda tak wplywa na Cb?
Julka89.89
Cudzie trwaj..
kotek to miałaś badaną tarczyce? przy niedoczynności występuje senność, albo masz niedobór jakiś witamin, albo po prostu taki dzień senny ;-)
xkarola
Fanka BB :)
my byliśmy właśnie w drugiej połowie czerwca jak byliśmy pierwszy raz i woda była ciepła byliśmy też w Tunezji drugi raz jak młody miał 4 lata - przełom czerwca i lipca. W Egipcie byliśmy pierwsze dwa tygodnie czerwca i uuupał a na Krecie w zeszłym roku przełom czerwca i lipca i też super. Teraz Egipt od 9 czerwca
I wszędzie z małym byliście? my z naszą córcią tylko w tunezji. ale za to my bylismy tez w egipcie ale w połowie lipca to była istna smażalnia ale ja to uwielbiam w krecie też był upał w lipcu a w turcji w czerwcu jak bylismy to wcale gorąco niebyło a na korfu to juz wogole chłodno
reklama
martaha123
Fanka BB :)
ewel mi w ciąży gin właśnie kazał brać urosept i dużo pić przy problemach z pęcherzem.