reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
kasik to y na luziku na razie :) ja mam córeczkę z marca i faktycznie było fajnie bo szybko można było zacząć na spacerki wychodzić była ładna pogoda, a zimą to nie wiadomo pewnie raczej wietrzenie tylko no chyba ze jakaś łagodna zima nadejdzie ;)
Ja z moją historią już miałam być mamą lutową, majową , czerwcową i pażdziernikową ... aa nuż to właśnie ta grudniowa będzie szczęśliwa :) i tego sie trzymam. Statystyki przemawiaja na moją korzyść... ;-) do 3 razy sztuka

Ja marzę, zeby zostać mama w przyszłą wiosne. Najlepiej kwiecień-maj 2016 :)

Ja najbardziej kwiecień, sama jestem z kwietnia i mysle ze to dobry miesiąc :)

Ja zaczynam dopiero w czerwcu, bo czekam zeby dostac umowe na czas nieokreślony w pracy i wtedy rozpoczynamy działania pełną parą :)

u mnie jest tak, że umowę mam dostać na początku lipca, ale starania chcę zacząć miesiąc wcześniej, w czerwcu. Liczę na to, że umowę mi przedłużą i na to, że uda mi się zaciążyć w pierwszym, maksymalnie drugim cyklu :sorry:

kasik to y na luziku na razie :) ja mam córeczkę z marca i faktycznie było fajnie bo szybko można było zacząć na spacerki wychodzić była ładna pogoda, a zimą to nie wiadomo pewnie raczej wietrzenie tylko no chyba ze jakaś łagodna zima nadejdzie ;)
Ja z moją historią już miałam być mamą lutową, majową , czerwcową i pażdziernikową ... aa nuż to właśnie ta grudniowa będzie szczęśliwa :) i tego sie trzymam. Statystyki przemawiaja na moją korzyść... ;-) do 3 razy sztuka

Tak póki co luzik :) właśnie o tym myślę, żeby urodzic na wiosne i móc szybko spacerować :) i nie chcialabym przez lato z brzusiem duzym chodzic bo podejrzewam, ze to męczące.

u mnie jest tak, że umowę mam dostać na początku lipca, ale starania chcę zacząć miesiąc wcześniej, w czerwcu. Liczę na to, że umowę mi przedłużą i na to, że uda mi się zaciążyć w pierwszym, maksymalnie drugim cyklu :sorry:

Ja mam umowe do konca czerwca.
Tez mam nadzieje, ze szybko sie uda ale czas pokaże.
A przy synku dlugo sie staraliscie?

Ja wtedy w ogóle się tym tematem średnio interesowałam, nie byłam wcześniej na żadnym forum i nie wiedziałam, że aż tyle dziewczyn tak długo się stara. Więc na luzie stwierdziliśmy że chcemy mieć dziecko jak najszybciej po ślubie. 23 marca się pobraliśmy, w kwietniu gin stwierdził 5 tydzień ciąży ;-)

reklama
zazdroszcze my się ponad rok staraliśmy o córcie! ale wiadomo każda kobieta jest inna ;-)
wiecie jak fanie siedzieć z córcią w domku ide dopiero w piatek do pracy! wczoraj byłam pierwszy raz z Emilką na basenie i było rewelacyjnie. mała się nieziemsko cieszyła i niechciała do domu wracać. pierwszy raz w życiu sama wołała am am am tak wygłodniała :p polecam wszystkim basen z dzieciaczkami ;)

Do góry