reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2015 : )

jak już tak gdybacie to ja też - gdyby się udało teraz to ja miałabym termin na 23.12 :) Więc jeśli faktycznie miałabym cesarkę i wsio ok to na święta już bylibyśmy w komplecie... eh marzenia.... no ale jeszcze nic straconego nadzieję można mieć :)

reklama
ja jak liczyłam to termin miałabym na 09.12. wtedy nawet gdyby dziecko jeszcze nie chciąło wyjść to do świat miałoby jeszce duzo czasu.

Eh mieszka ze mna szwagierka która jest w 29 tc i ma takie fajne brzusio....zazdroszczę jej..

kotek ani się obejrzysz a i twój pieknie urośnie :) i za to trzymam kciuki :)
Madziolina no ja myślę że to dobry znak, chociaż nie ma co się napalać bo wiesz jak to różnie bywa...&&&&

jak już tak gdybacie to ja też - gdyby się udało teraz to ja miałabym termin na 23.12 :) Więc jeśli faktycznie miałabym cesarkę i wsio ok to na święta już bylibyśmy w komplecie... eh marzenia.... no ale jeszcze nic straconego nadzieję można mieć :)

mój synek urodził się 21.12, ale przez to, że miał żółtaczkę wyszliśmy ze szpitala 28.12 :-p

reklama
Do góry