reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2015 : )

Witam się i ja z moimi staraczakami;-) no tak został grudzień 2015 zaraz wszystkie trafia do grudniowek;-)
Mnie wczoraj prxewialo i bolał pęcherz.... Więc wypilam sok z żurawiny zjadłam żurawinę i piłam herbatę z żurawiny i tak bede chyba cała ciążę przyjaznic się z żurawina zapobiegawczo Bo dziś już lepie. Czuje jak wszystko się rozciąga bolą pachwiny itp. A tak to ok;} ciągle trzymam za Was kciuki za wszystkie Staraczki..

reklama
Oj tak został wam grudzień, najpiękniejszy miesiąc :) z trzecim bąblem będziemy celować w grudzień [emoji6]
Ale oczywiście za wszystkie starajace trzymam kciuki moooocno :)

Ja mam dziś problemy z Internetem i komorka bo orange ma jakąś wielka awarie i raz wszystko jest, a raz nie ma nic [emoji57]

Ale mam nadzieje, ze do wieczora sytuacja się ustabilizuje i będę mogła was podczytywac :)

Miłego dnia!

Czesc Wam kobietki :)
Od rana widze produkcja. Az milo :)
Madziolina no to jeszcze kilka dni i testujesz kciuki za pozytywny test :* a z kim mialas testowac, bo kojarzy mi sie, ze kims sie umawialas :)
Gaga a na co tak wyczekujesz?

Hej Kochane, synus juz podniosl na nogi, takze nie spimy. Dziewczyny jeszcze 6 dni do termimu @ . Maz sie nawet wczoraj pytal, kiedy termin 
Boli tzn tak cmi mnie brzuch jak na @ czesto i piersi bola, ale nie bardziej chyba niz co miesiac 

U nas sloneczko, choc zimno, ale przynajmniej na sloneczko milo popatrzec  milego dnia!

Mnie wczoraj co jakis czas kuł prawy jajnik (tam miałam pęcherzyk dominujący) więc mam nadzieje że cos tam sie dzieje :) dzis 24 dc:-)

W tamtym roku jak jechalismy do dziadkow na Wigilie to przejeżdżalismy akurat kolo szpitala z ktorego wychodzila para z maleńkim dzidziusiem. Świetny widok :)

reklama
Witam dziewczyny :) grudzień jest u nas w rodzinie szczęśliwym miesiącem zwlaszcza 30 :) moja siostra i szwagierka każą mi celować w ten dzien. Dziadki by mieli potrójne urodziny wnuków :p

Do góry