reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
ktoś pytał o śluz w ciąży a więc ja jak zaszłam to nic mi się nie działo, normalny niepłodny śluz miałam i raczej sucho, teraz dopiero od ok 8 tyg śluzu jest więcej, ciągle wkładkę zmieniam i też jest mleczno biały i nierozciągliwy czyli taki jakby poowulacyjny:) śluz to mało wiarygodny objaw ciążowy i generalnie jak czytam to nie ma co za bardzo sie w siebie wpatrywać bo sobie człowiek wmawia niepotrzebnie. Jedna ma śluzy inna nie ma,jedna ma cycki obolałe druga nic nie czuje, każda ciąża jest inna. Ja miałam na początku ból brzucha troche inny niż na okres i dokuczliwy i tood 24dc a 25 już test pozytywny aha no i jak tu wróciłam na forum na początki moich postów to już 09.01pisałam że bardzo bolą mnie piersi, moj organizm od razu zareagował tak na hormony a był to moj 17 dc, no i biegałam często siku bo ciągle miałam uczucie mega pełnego pęcherza i teraz też miewam takie dni że kilka razy na godzinke biegam ale to już nie tak jak na początku ...rozpisałam się hhehe:p

reklama
Do góry