reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
dlaski a te usg genetyczne to czymś sie różni od zwykłego ?? moj lekarz nic mi nie mówi a mam wizyte w czwartek i myśle że już czas na jakieś takie badanie, aha i czy jest ono obowiązkowe dla wszystkich ciężarnych czy tylko od jakiegoś wieku ?

Genetyczne jest zalecane, ale obowiązkowe tylko dla kobiet po 35 roku, a wcześniej ze szczególnymi wskazaniami typu wady w bliskiej rodzinie, poronienia itd.

Tak więc jak nie dostałaś skierowania od swojego lekarza to być może będziesz musiała prywatnie to badanie wykonać.

Nie, usg jest obowiazkowe! Nie wazne jaki wiek- tam sie robi przeziernosc karkowa i sprawdza kosc nosowa itp, a Ty kamilove mowisz o jakis tam dodatkowych jeszcze

ja to w ogóle jestem chyba dziwnym typem człowieka:zawstydzona/y: i pewnie do końca nie będę wiedziała czego chcę :sorry:
Kasik, a Ty masz już dziecko? Bo ja też sobie myślę, że mój synek już taki samodzielny i wszystko od początku. No i wiadomo, że kasy 2x więcej na dzieci będzie szło :-p

Nie mam jeszcze dzieci :) dopiero się decydujemy na pierwsze w niedługim czasie :D mamuśki naciskają , że już babciami chcą zostać ;)

reklama
Do góry