madziolina_p
Fanka BB :)
Majdaczek to 3mam kciuki! Bedzie dobrze!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Cześć dziewczyny ;-)
Lux, szkoda że @ nadeszła :--(
Tak mi kiepsko internet dziś w pracy działa, że coś mnie zaraz trafi
Wczoraj w nocy ok 2 obudził mnie płacz niemowlaka, które mieszka pod nami. Płakał i płakał, a ja się zaczęłam zastanawiać czy na pewno tego chcę w ogóle ostatnio zaczynam mieć wątpliwości, są dni że bardzo chcę, a są takie że myślę: ale po co, przecież dobrze jest jak jest sama już nie wiem, o co mi chodzi
Cześć dziewczyny. Wieczorem spróbuje Was nadrobić i uzupełnić listę. Trzymajcie za mnie kciuki, bo jadę na 12 tak na 1-1,5 na probe do pracy. Zobaczymy co z tego wyniknie.
Szczerze? to mam tak samo z jednej strony chcę już teraz, natychmiast.. jeszcze jak tu czytam o dwóch kreseczkach, o tych testach itp to się nakręcam na to, że już bym chciała.. a jak dłużej o tym pomyślę, o mdłościach, porodzie, później wstawanie w nocy, obowiązki itp to jakoś mam wątpliwości ... :|
wszystko okaże się bliżej okresu starań, może wątpliwości się rozwikłają i u mnie i u Ciebie