reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2015 : )

mały grzaniec nie zaszkodzi, jak jesteś w ciąży to organizm zrzuci heh moja koleżanka wypiła z koleżanką piwo na pół a w nocy poleciała do wc i jej partner ją opieprzył że ma nie kłamać że mało wypiła skoro żygoli jak kot haha a po porannej kawie poleciała znowu i on tak na nią popatrzył i mówi " ty w ciąży jesteś", no i sie sprawa wyjaśniła heh

Hahaha tez bym tak chciala:) nawet by mi wymioty nie przeszkadzaly gdybym tylko byla w ciazy

reklama
Wczoraj mój mąż się zbuntował powiedział że nie jest maszynką do robirenia dzieci i że nie musimy codziennie uprawiac seksu abym zaszła w ciąze ale wczoraj był 15 dc i śluz był taaaki rozciągliwy a dzis juz taki nie jest, fakt faktem że kochalismy się w środę, wiec męzus mówi ze plemiki i tak przezyły, ale wiecie jak to jest jak już nie można sie doczekać... dzis mu nie odpuszczę :)

Wczoraj mój mąż się zbuntował powiedział że nie jest maszynką do robirenia dzieci i że nie musimy codziennie uprawiac seksu abym zaszła w ciąze ale wczoraj był 15 dc i śluz był taaaki rozciągliwy a dzis juz taki nie jest, fakt faktem że kochalismy się w środę, wiec męzus mówi ze plemiki i tak przezyły, ale wiecie jak to jest jak już nie można sie doczekać... dzis mu nie odpuszczę :)

Moj maz tez sie wkurza jak za czesto chce, bo mowi ze znow zacxniemy sie naktecac a ja do niego ze bez seksu nie ma dziecka wiec trzeba. Hahaha

Lux to dobrze ze to dodatkowa praca

Karla mała lampka winka nie zaszkodzi

Mój na nadmiar sexu sie nie gniewa Haha ,tzn my przytulamy sie co 2-3 dzień i to nie z obowiązku hihi bo nawet w nieplodne tez działamy :-p

Czesc doczytalam Was i mam metlik w glowie bo juz wiem co komu odpisac miałam... u nas tez nie ma problemu z sexem.... moj moglby codziennie, ale mowie mu, ze trzeba robic przerwy 2 dniowe co by plemniki zdazyly z produkcja ;) i tak jsk u edyty to nie tylko plodzenie potomka bo w czasie nieplodnym tez mamy udane pozycie....

Jezu, wiecie co? U mnie ten wiatr jest coraz silniejszy! Normalnie aż strach wyjść z domu. Byłam zapłacić za avon w bloku obok i ciemno, zimno, do domu daleko a ja muszę iść na oślep :D

Dziewczyny robi któraś z was te testy owulacyjne afrodyta ( na próbkę śliny ) czy paskowe tylko? Ja robie paskowe ale chciałabym poznać opinie jesli ktos ma i używa czy jestescie zadowolone??

mój mówi że najlepiej byłoby jakoś spontanicznie w górskiej chacie heh ale tak to co 2-3dni go naciskam, i jak jeden dzien mi odmówi to na następny narabiamy z nawiązką :D Myśle że facet sam najlepiej wie kiedy jest " naładowany" :p

reklama
Do góry