reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2015 : )

Was nadrobić to trzeba pół wieczoru spędzić na czytaniu :)

Pomidorowaaaaaa <3<3<3 najlepsza zrobiona przez mamusię :) stały element jak jeździmy do moich rodziców :)

Lady, Yesenia trzymam mocno kciuki żeby @ nie przyszła:)

U mnie od kilku dni ból brzucha, jak przed @, a jeszcze tyle czasu....

Dobrej nocy Wam życzę, szczególnie tym które działają :)

reklama
Doczytałam i uciekam spać :)

Przyszedł telefon, kod do zdjęcia simlocka zamówiony. Będziemy czekać koło 4dni roboczych. Wszystko inne super.

Noelka, Lady, Yesenia kciuki nadal są :)

Śpijcie dobrze :-*

Witam!

Wlasnie przyszla wredna @ Nie mam juz pomyslu dlaczego sie nie udaje, chociaz mysle ze pewnie to niedroznosc bo co innego. Nie wiem czy odpoczac czy isc do gina i umawiac sie na zabieg?

Lady Agnes nic mi nie twardnieja piersi po zabiegu nawet przed @ a zawsze przed miałam twarde obalale.. Nie mówiąc już o tym jak zaszlam w ciążę...

To byl 10 cykl, gin powiedzial ze jak do nowego roku sie nie uda to mam przyjsc i trzeba sprawdzic droznosc. Moj maz zbieral sie do pracy, powiedzialam mu ze mnie zalalo a on na to ze wiedzial. Tez mi przykro bo liczylam na cos wiecej z jego strony...

Luxu mi bardziej przykro przez zachowanie meza,ktory cale zycie jest taki oschly i bez uczuc. Bardzo mnie to boli ostatnio. Dziewczyny, co robic? Czekac czy dzialac?

reklama
Do góry