Gaga ja oczywiście do wsi nic nie mam (tymbardziej ze tutaj do miasta jest bardzo blisko), głównie o ten dom mi chodzi czy bede potrafiła sie przestawić ale oboje chcemy tej budowy wiec trzeba dac radę. Z czasem mam nadzieje sie człowiek przestawi
reklama
ale ja Wam zazdroszczę tez bym cos chciała upiec a nie mam gdzie najchętniej to ciasto szwarcwaldzkie mmm pycha
A co to za ciacho?
Daj przepis :*
Kasik tak powiedział ale jak tak teraz myśle o tym to ja taką niska wagę mam już minimum pół roku albo więcej a z koleji od tych wojen z teściami ja praktycznie całe dnie spędzałam w pokoju bo z nimi już nie gadam, czasem mój mnie gdzieś zawiózł na cały dzień i tak myślę, że może zasiedziałam
Przy niskiej wadze @ nie zanika w jednej chwili organizm wyczwrpuje sie miesiacami az zanika wiec pasowalo by ze dopiero po pol roku i sie wnerwil. Mi zanikl po prawie roku zbyt niskiej wagi przytylam i zaraz wrocil bez wspomagaczy ale to bylo bardzo dawno temu bylam nastolatka
Lady Agnes
Fanka BB :)
Kamilove dasz mi linka do swojego profilu na bbf? Bo widziałam ze masz, ale teraz nie mogę cię znalezc
madziolina_p
A ja dziewczynki melduje wykonanie zadania! Bylismy ze znajomymi potanczyc i wrocilismy ok 3, wlaczylam nastrojowa muzyke i byly supcio przytulanki, do tego wstalismy ok 11 i postanowilam znowu mojego pomeczyc ;-) dal sie wykorzystac! Ciekawe jak dzis test owu...
Lilolo
Lady,
A co to jest to bbf ? Bo ja nie kojarzę chyba przez to zgąbczenie ciążowe :/
A co to jest to bbf ? Bo ja nie kojarzę chyba przez to zgąbczenie ciążowe :/
reklama
Lady Agnes
Kami belly best friend czyli fioletowa strona ovufriend ;-)
Wiem, że masz bo kiedyś mi przemknelas w kalendarzach ciazy
Wiem, że masz bo kiedyś mi przemknelas w kalendarzach ciazy