reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

Lady,

A mam i słabo ja prowadzę, a ty tez masz taką? :) ale kurcze ja mam nieudostepniona wiec nie wiem jak ja się znalazłam w tych kalendarzach ;)

Jak będę na lapku to wyślę bo z tele to to wszystko potem jest zamazane oi nic nie widać, a nie umiem inaczej.

reklama
No mam i staram się prowadzić, bo później przed wizytą u lekarza mam spore ułatwienie :-)
Serio, ja cie tam widziałam ale raz i przez chwile i nie zdążyłam cie dodać do przyjaciółek żeby cię moc podglądać ;-)

Malinka trzymam & za cykl
Kasik ja bede miec do owa szklarnie tylko nasion nie mam kiedy kupic :p
Lux ja tez o tym słyszałam i chciałam skorzystać ale nie mam takiej mozliwosci niestety:(
Ewel super :)
Kasik ja tez z łódzkiego :)
Dziewczyny taki katar mnie dopadł ze masakra, ja weekend wolny. Musze zrobic pare rzeczy w domu i powinnam jechac do ojca. Moja mama ciagle pyta czy wszystko ok i mam wyzuty sumienia ze ja klame ;(

reklama
Wróciłam od lekarza:)
Zestaw badań do zrobienia mam. Ale jestem zadowolona bo powiedział że z "maluszkiem" wszystko dobrze. Mój pęcherzyk ma 2mm. Dostałam zdjęcie bąbelka. Zbadał mi piersi. Wszystko wytłumaczył. Dał nr tel do siebie, żeby dzwonić w razie pytań. Mimo że pierwszy raz w życiu jestem w tej klinice to czuję się super poważnie potraktowana. Następną wizytę wyznaczył za 4 tyg. a jakby się coś działo to dzwonić i przyjmie mnie w innej. Plamienia powiedział w tak wczesnej ciąży są normalne. Bóle brzucha też. Bo macica ciągnie mnie za swoje więzadła i tak ma być:tak:
Jestem szczęśliwa:)
I u fryzjera też byłam;)

Do góry