reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

Kasik tak powiedział ale jak tak teraz myśle o tym to ja taką niska wagę mam już minimum pół roku albo więcej a z koleji od tych wojen z teściami ja praktycznie całe dnie spędzałam w pokoju bo z nimi już nie gadam, czasem mój mnie gdzieś zawiózł na cały dzień i tak myślę, że może zasiedziałam :(

Teraz jak prace dostaniesz to sie rozruszasz :) na która idziesz dzisiaj?

reklama
Kasik w koncu bo w tym domu ogłupieć można :/ ale powoli coraz lepiej teraz praca, nie długo przeprowadzka a wtedy to juz życ nie umierać :)
dzisiaj jadę na 10

Aha :) no to świetnie. My planujemy rozpocząc budowę w tym roku. Jestesmy na etapie załatwiania warunkow zabudowy :) troche sie obawiam tej budowy.. ja cale życie w mieście w bloku mieszkalam, a moj z kolei od małego na wsi w domu.. a teraz przyjdzie mi sie przenieść na wieś do domku - nie wiem czy bede sie umiala odnaleźć.. aczkolwiel marzy mi sie domek, piękny ogródek itp :)

Sobotni poranek, a wy już produkujecie zamiast się wysypiać;) ja jeszcze z Kasią w łóżku leżę i narazie jakoś wstać mi się nie chce. Ale zaraz będę musiała bo trzeba zrobić śniadanko i porządki. Po południu przyjeżdża do nas koleżanka z córką wiec jakieś ciasto musze ukrecic by było co do kawy podać:)
Gaga- kciuki za dzień próbny.
Luxi- a tobie udanego przyjęcia imieninowego :*
Nie wiem czy jeszcze uda mi się zajrzeć w ten weekend wiec życzę wam dużo odpoczynku i pozytywnej energii na przyszły tydzień:)

Ostatnia edycja:
Kasik ja mieszkam na wsi i nie narzekam :) też się zastanawialismy nad kupnem nowego domu ale dostalismy propozycje tego po remoncie
Malinka dziękuję :*

reklama
ale ja Wam zazdroszczę tez bym cos chciała upiec a nie mam gdzie :( najchętniej to ciasto szwarcwaldzkie mmm pycha

Do góry