reklama
Lady Agnes
Fanka BB :)
Dzień dobry laski. Miłego dnia wszystkim :-)
Lilolo
Ewel,
Grunt, że już przed świętami będziesz spokojna
Lady,
Jak się czujesz?
Ester,
Będzie dobrze tyle dziewczyny trzyma tu za nas zaciążone kciuki wiec nie ma innej opcji. Musi się udać.
Grunt, że już przed świętami będziesz spokojna
Lady,
Jak się czujesz?
Ester,
Będzie dobrze tyle dziewczyny trzyma tu za nas zaciążone kciuki wiec nie ma innej opcji. Musi się udać.
Lady Agnes
Kamilove dziękuję dobrze. Tylko źle spałam bo mąż wyjechał na szkolenie a ja nie przyzwyczajona spać sama.
Teraz jeszcze poleguje w łóżku jak Ester :-)
Musze doczytać co tam naskrobalyscie od wczoraj bo widzę kilka stron do nadrobienia ;-)
Teraz jeszcze poleguje w łóżku jak Ester :-)
Musze doczytać co tam naskrobalyscie od wczoraj bo widzę kilka stron do nadrobienia ;-)
Cześć dziewczynki ja juz od 6 na nogach ale nie mialam czasu wejść. No i ledwo wczoraj sie "pochwaliłam" robota we foliach i sobie wykrakalam chyba ;p dzisiaj siejemy zaraz sie bierzemy. Aktualnie pomagam w lekcjach mojego męża siostrze (ma 6 lat)
myślicie, że @ mogła sie hymm tak zastać, że nei przychodzi z braku ruchu?
Jest to możliwe. Ale z tego co kojarze to u Ciebie lekarz stwierdził, ze to przez niska wage tak?
gaga92
Kasik tak powiedział ale jak tak teraz myśle o tym to ja taką niska wagę mam już minimum pół roku albo więcej a z koleji od tych wojen z teściami ja praktycznie całe dnie spędzałam w pokoju bo z nimi już nie gadam, czasem mój mnie gdzieś zawiózł na cały dzień i tak myślę, że może zasiedziałam
reklama