reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

Kamilove ja mam usg na 3 kwietnia umówione to będzie jakiś 7tydzień i 1 dzień miałam iść z 4 dni wcześniej ale chyba lepiej nie....

reklama
Cześć, ja też się jeszcze w łóżeczku wyleguję :)
Nie mogę się już doczekać 9 tygodnia. Będę miała odstawiane leki i mam nadzieję, że wszystko pójdzie dobrze. Póki co boję się rozczarowania.

Ewel,

Grunt, że już przed świętami będziesz spokojna :)

Lady,

Jak się czujesz? :)

Ester,

Będzie dobrze :) tyle dziewczyny trzyma tu za nas zaciążone kciuki wiec nie ma innej opcji. Musi się udać.

Kamilove dziękuję dobrze. Tylko źle spałam bo mąż wyjechał na szkolenie a ja nie przyzwyczajona spać sama.
Teraz jeszcze poleguje w łóżku jak Ester :-)
Musze doczytać co tam naskrobalyscie od wczoraj bo widzę kilka stron do nadrobienia ;-)

Cześć dziewczynki :) ja juz od 6 na nogach ale nie mialam czasu wejść. No i ledwo wczoraj sie "pochwaliłam" robota we foliach i sobie wykrakalam chyba ;p dzisiaj siejemy :) zaraz sie bierzemy. Aktualnie pomagam w lekcjach mojego męża siostrze (ma 6 lat) :)

Kasik tak powiedział ale jak tak teraz myśle o tym to ja taką niska wagę mam już minimum pół roku albo więcej a z koleji od tych wojen z teściami ja praktycznie całe dnie spędzałam w pokoju bo z nimi już nie gadam, czasem mój mnie gdzieś zawiózł na cały dzień i tak myślę, że może zasiedziałam :(

reklama
Sa jakieś nowe 2 kreseczki? Co prawda nadrobilam braki, ale nie wiem czy czegos nie pominelam :p
Wiem, ze pisalyscie skąd jesteście - ja z łódzkiego :)

Do góry