reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

Lux ,Ewel,malinka dziekuje ale wiedzialam ze tak bedzie ,ale Jak to mowia poki nie ma @ NIby nadzieje jest ...ale Wiem ze nie ma ,dlatego moze napije Sie piwka ,mialam miec romantyczny wieczor z mężem a jego nie ma I nie Wiem czy do polnocy Sie wyrobi ,stoi na autostradzie prawie 3 godz bo jakis straszny wypadek byl az 6 wozow strazackich jechalo,pelno policji i karetek,ale Narazie nic nie wiadomo ,bo tu jest tak ze dopiero bedzie cos w wiadomosciach Jak rodziny poszkodowanych zostana powiadomione

reklama
Julka tulam :* Edzia ja wiem, że to objaw, ale nie nastawiam się. Pysiak wrócił z pracy, zjadł, wzięliśmy prysznic i już lezymy. Ale mi tęskno było za nim.

Ostatnia edycja:
Edzia depresyjnie jak to przed okresem bywa ;-) ale mój kupił mi castagnus, jak mi nie pomoże na ciaze to może chociaż złagodzi objawy pms

reklama
Do góry